Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΤΑ: Έτοιμα τα κόκκινα κουτιά για τα γράμματα του Αϊ-Βασίλη-Πως θα στείλετε τις επιστολές

Τη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου δίνεται το σήμα εκκίνησης για την εορταστική περίοδο

3 Νοεμβρίου 2021 11:50
ΕΛΤΑ: Έτοιμα τα κόκκινα κουτιά για τα γράμματα του Αϊ-Βασίλη-Πως θα στείλετε τις επιστολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για 30η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί - και να απαντήσει - στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. Για να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το τί γίνονται αυτά τα γράμματα, ετοίμασαν ένα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site. Και μιας και μπήκαμε σε mood Χριστουγέννων να σας θυμίσουμε ποιοι θα πάρουν τον χριστουγεννιάτικο «μποναμά»

Από τις 4 Νοεμβρίου, λοιπόν, μπείτε ΕΔΩ για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβετε την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Τα ΕΛΤΑ ετοίμασαν και ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα

Στο site θα βρείτε ακόμα: έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές.

Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα. Bρείτε τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ

 

Ροή ειδήσεων

Share