Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο καιρού που μετατράπηκε σε πορνό: Η μετεωρολόγος έλεγε τον καιρό και το backround ήταν ροζ βίντεο

Ατυχές περιστατικό συνέβει σε αμερικάνικο δίκτυο την ώρα που η μετεωρολόγος παρουσίαζε το δελτίο καιρού

20 Οκτωβρίου 2021 12:38
Δελτίο καιρού που μετατράπηκε σε πορνό: Η μετεωρολόγος έλεγε τον καιρό και το backround ήταν ροζ βίντεο

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά στη ζωντανή τηλεόραση. Η ατάκα άλλωστε «ζωντανή εκπομπή είμαστε» είναι από τα πλέον χρησιμοποιημένα κλισέ στον τηλεοπτικό αέρα. Κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού αμερικανικού δικτύου πήγαν όλα στραβά.

καιρός-Ελλάδα

Όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την μετεωρολόγο να λέει την πρόβλεψή της για τον καιρό και περίμεναν να ακούσουν αν θα βρέξει τις επόμενες μέρες ή αν θα μπορέσουν να κάνουν άνετα τις βόλτες τους, είχαν την τύχη (ή την ατυχία όπως το πάρει κανείς) να παρακολουθήσουν στο background μια διαφορετική.. ταινία

Συμπαρουσιαστής και μετεωρολόγος δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβαινε στο background

Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν καθόλου, γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα που έπαιζαν ενώ αυτοί παρουσίαζαν αμέριμνοι ένα κυριακάτικο δελτίο καιρού.

Το πορνογραφικό βίντεο προβλήθηκε στις 6.30 το απόγευμα, που η Αμερικανίδα μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της πως «αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Αγνοώντας όμως ότι, εκείνη την ώρα, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν σκληρό σεξ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε συγγνώμη για το ακατάλληλο θέαμα και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα.

«Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό και, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share