Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε παιδιά με ποδήλατα και στο τέλος τα έβρισε

Παραβίασε πινακίδα STOP

18 Μαΐου 2021 15:40
amaliada-odigos-evrise-paidia

Οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας ένα περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός με αγροτικό φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε δύο 13χρονους ποδηλάτες. Στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημα και αντί να βοηθήσει τα παιδιά, τους έκανε παρατηρήσεις και τα έβρισε. Έπειτα μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο.

Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε παιδιά με ποδήλατα και στο τέλος τα έβρισε

Το ατύχημα, σύμφωνα με το ilialive.gr, συνέβη στις οκτώ το βράδυ στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Αρχ. Ήλιδος και ο οδηγός του αγρότικού φέρεται να παραβίασε πινακίδα STOP στο σημείο με αποτέλεσμα να παρασύρει τα δύο παιδιά.

Τα δύο 13χρονα τραυματίστηκαν αλλά όχι με κίνδυνο ζωής. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι γονείς και η Αστυνομία ψάχνουν περισσότερα στοιχεία για να ταυτοποιήσουν τον οδηγό και να εντοπιστεί προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα.

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτός είναι ο 26χρονος Βασίλης που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τραγωδία στο Λουτράκι: Ο άτυχος 26χρονος σχόλασε το μεσημέρι της Δευτέρας από την εργασία του, από ένα εργοστάσιο όπου δούλευε και επέστρεφε στο σπίτι του.

Για άγνωστό λόγο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μάρκας Citroen Saxo, ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με ένα ο τζιπ το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος με αποτέλεσμα ο 26χρονος να χάσει την ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 26χρονος ίσως να μην είδε το όχημα το οποίο ερχόταν από το άλλο ρεύμα.

Να σημειωθεί ότι χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο 26χρονος οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του και να μεταφέρθει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο 26χρονος Βασίλης είχε πουλήσει την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα και είχε αγοράσει το αυτοκίνητο του πριν απο μερικές μέρες.

Τραγωδία στο Λουτράκι τροχαίο
Οι γονείς του σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο μόλις 26χρονων γιος τους δεν είναι πλέον κοντά τους και έφυγε έτσι άδικα.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος…

Σύμφωνα με το korinthostv το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Λουτρακίου, επί της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων.

Τραγωδία στο Λουτράκι
Για άγνωστη αιτία, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά. Ο 26χρονος εγκλωβιστηκε στο όχημά του και λίγο αργότερα τον απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις του η Πυροσβεστική. Οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Έρευνα για αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ Λουτρακίου.

Σοκ στο Λουτράκι: 36χρονος άφησε... οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και αυτοκτόνησε!

Νέα ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Μια τραγική είδηση συντάραξε την κοινωνία του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 36χρονος έφυγε χθες βράδυ από το σπίτι του, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την... αυτοκτονία του στην οικογένειά του, όμως οι δικοί του δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια. Τελικά, βρέθηκε από τους αστυνομικούς, νεκρός, περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Λουτράκι αυτοκτονία πατέρα

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, αφήνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του κ.ά.

Η ώρα θανάτου του, εικάζεται γύρω στη 1 με 2 τα ξημερώματα. Ηταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών…

Σοκ στην Κρήτη: 62χρονος έκοψε τις φλέβες του πάνω στον τάφο της μητέρας του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στις Γωνιές Πεδιάδος, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 62χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο κοιμητήριο της περιοχής και πάνω στον τάφο της μητέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έκοψε τις φλέβες του.

Όταν το περιστατικό έγινε αντιληπτό ήταν δυστυχώς ήδη αργά για τον 62χρονο, που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Επίσης, με δραματικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της μια 27χρονη, η οποία απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι της στην Αλικαρνασσό.

 62χρονος έκοψε τις φλέβες του στην Κρήτη

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για του λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Την υπόθεση διερευνά ήδη η αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share