Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μπήκε σε κάδο και έσωσε πανέμορφο κουτάβι

Κοντά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής στο Πήλιο

17 Μαΐου 2021 13:45
vasilis-xaralampopoulos-koutavi-kados-anakiklosis

Ο δημοφιλής ηθοποιός άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, περνώντας δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης, κάτι που τον οδήγησε να μπει μέσα σε αυτόν για να σώσει το τετράποδο. Το κουτάβι, αν και αρχικά τρομοκρατημένο, έδειξε αμέσως χαρούμενο που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από αυτήν την κατάσταση.

Στον Βόλο βρίσκεται με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μόλις χθες βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και η σύζυγός του ανήρτησαν στο Instagram το βίντεο από την στιγμή που βρήκαν τον κουτάβι:

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», διερωτήθηκε.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου, έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο, μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… Η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share