Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Κορωπί: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από το φονικό - Ο λόγος του μοιραίου καβγά

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες

19 Απριλίου 2021 21:02
Τραγωδία στο Κορωπί: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από το φονικό - Ο λόγος του μοιραίου καβγά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν στο Κορωπί, με έναν 76χρονο άνδρα να σκοτώνει τον 48χρονο γιο του, πυροβολώντας τον με καραμπίνα.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα (19/4) το πρωί στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα μετά από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια.

Κορωπί: Έτσι έγινε το μοιραίο έγκλημα

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των απαγωγέων υπέβαλε η οικογένεια

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των απαγωγέων υπέβαλλε πριν λίγες ημέρες η οικογένεια της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και έξι μήνες. Η μητέρα της αντιμετωπίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού ήταν πολύ δεμένη με την κόρη της η οποία αγνοείται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Σταύρο Γεωργίου, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, η οικογένεια υπέβαλλε αίτημα στην προϊσταμένη Εισαγγελία Πρωτοδικών για να επιληφθεί του θέματος το τμήμα Ανθρωποκτονιων της ΕΛ.ΑΣ αφού δεν υπάρχει κανένα ίχνος της 19χρονης.

«Δεν υπάρχει κανένα ίχνος από την ημέρα της εξαφάνισης της Άρτεμης. Σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε αυτό το κορίτσι. Έχουν διερευνηθεί πολλά πράγματα αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Αναγκάστηκε η οικογένεια με πολύ μεγάλο βάρος να υποβάλλει μήνυση για δολοφονία κατά των απαγωγέων . Παράλληλα υποβάλαμε ένα αίτημα στην προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών και ζητήσαμε να επιληφθεί του θέματος , το Ανθρωποκτονιών που με την εμπειρία και τα μέσα που διαθέτει σίγουρα θα βοηθήσει να μάθουμε τι μπορεί να έχει συμβεί στην 19χρονη κοπέλα».

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου η εμφάνιση μιας κοπέλας με τα χαρακτηριστικά, αλλά και το ίδιο επώνυμο δημιούργησε κάποιες εσφαλμένες ελπίδες στην οικογένεια. «Έχουμε κάνει πολλές έρευνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Να φανταστείτε, ότι εμφανίστηκε μια κοπέλα σαν την Άρτεμης , η οποία είχε και το επώνυμο Βασίλη. Έκανε μια εισαγωγή στο νοσοκομείο και κάποια κοπέλα που ήταν εκεί , άκουσε το όνομα , είδε ότι η εμφάνισή της έμοιαζε με την Άρτεμης και μας ειδοποίησε. Αμέσως, πήγαν οι γονείς εκεί αλλά τελικά ήταν συνωνυμία».

Παράλληλα η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε και αίτημα πραγματογνωμοσύνης στην Google διότι «εξαφανίστηκαν» τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της 19χρονης. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για να έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Η πρραγματογνωμοσύνη από τη Google, μπορεί να μας δείξει ποιος μπορεί να διέγραψε τα ηλεκτρονικά ίχνη αλλά και να βρούμε ενδεχομένως και τι ήταν αυτό που διεγράφη», εξήγησε ο κ. Γεωργίου στο protothema.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share