Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στα Γιαννιτσά: 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος!

Τραγωδία στην περιοχή

16 Απριλίου 2021 22:56
Σοκ στα Γιαννιτσά: 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε στα Γιαννιτσά, αφού ένας 59χρονος βρέθηκε σήμερα (16/4) απαγχονισμένος σε υπόστεγο εξωτερικού χώρου του εργοστασίου, όπου εργαζόταν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, όπως αναφέρει το Thestival.gr. Τον 59χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, βρήκαν στο σημείο οι συνάδελφοί του, με μια ακόμη υπόθεση να έχει σοκάρει πρόσφατα την περιοχή.

59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Γιαννιτσά: Εξελίξεις μετά την εύρεση του απαγχονισμένου άνδρα

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, ενώ η ΕΛΑΣ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ασύλληπτη τραγωδία στα Γιαννιτσά: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος μοτοσυκλετιστής

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με νταλίκα, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10) λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, στο 2ο χλμ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης.

Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με το logospellas.gr, ο άτυχος νεαρός, είχε σήμερα τα γενέθλιά του.

τροχαίο Γιαννιτσά

Ανατριχιαστικές εικόνες: Πέταξε την πρώην του από το αυτοκίνητο εν κινήσει και την έσερνε

Ένα θλιβερό, όσο και ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κοζάνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 22.30 μ.μ. της ημέρας αυτής άντρας ηλικίας 38-40 ετών, ύστερα από καυγά, φέρεται να έσυρε έξω από το εν κινήσει αυτοκίνητό του την τέως φίλη του, ενώ μέσα στο όχημα επέβαινε η νυν κοπέλα του!

Αμέσως, από περίοικους και διερχόμενους, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την σοκαρισμένη 22χρονη κοπέλα, η οποία φέρει θλαστικά τραύματα.

Πέταξε την πρώην του από το αυτοκίνητο εν κινήσει και την έσερνε

Να σημειωθεί πως είναι άγνωστο εάν υπήρχε κάποια συνάντηση των τριών προσώπων, ή εάν ο δράστης παρακολουθούσε με την κοπέλα του την 22χρονη τέως φίλη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η 22χρονη δεν υπέβαλε μηνύσεις, ενώ, φυσικά, στο σημείο έφτασαν άντρες της Αστυνομίας και της ομάδας “ΔΙΑΣ”.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share