Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στη Σύρο: 40χρονος μαχαιρώθηκε στο κέντρο της Ερμούπολης!

Ποια η κατάστασή του;

14 Απριλίου 2021 17:06
Σοκ στη Σύρο: 40χρονος μαχαιρώθηκε στο κέντρο της Ερμούπολης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικρατεί στην κοινωνία της Σύρου, καθώς γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε σήμερα (14/4) έναν 40χρονο άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο άνδρας περπατούσε κοντά στον παραλιακό δρόμο μαζί με δύο γυναίκες όταν η φερόμενη ως δράστης του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα.

Ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε διένυσε μερικά μέτρα φωνάζοντας και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από τις κλειστές καφετέριες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, με μια ακόμη τραγωδία να έχει σοκάρει την περιοχή.

Σύρος: Θρίλερ με τον μαχαιρωμένο 40χρονο - Συνελήφθη η γυναίκα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είναι αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δράστιδα του συμβάντος είναι μια γυναίκα, επίσης αλλοδαπή, η οποία του επιτέθηκε και του κατέβαλε δύο χτυπήματα στο θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο. Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή.

Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης προσήχθησαν για ανάκριση στην αστυνομία.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη από άνδρες του τμήματος ασφαλείας η φερόμενη δράστρια πριν από λίγο στην περιοχή της Βάρης. Πιθανότητα η αλλοδαπή μετά την εγκληματική πράξη της τράπηκε σε φυγή με Ταξί, ωστόσο οι αστυνομικοί την συνέλαβαν άμεσα.

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες από μαχαιριές

Ένα αιματηρό επεισόδιο έχει λάβει τόπο στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, στο Λέντα του Δήμου Γόρτυνας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες.

Κρήτη: Οι πρώτες πληροφορίες για το επεισόδιο με δύο τραυματίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής φέρεται να έχουν μαχαιρωθεί ενώ περισσότερες λεπτομέρειες κάτω από τις συνθήκες του τραυματισμούς τους δεν έχουν γίνει γνωστές.

Επίθεση με μαχαίρι στην Κρήτη

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους τραυματίες να μεταφέρονται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δύο ανδρών φέρει πιο σοβαρά τραύματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share