Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες από μαχαιριές

Ποια η κατάστασή τους;

13 Απριλίου 2021 20:30
Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες από μαχαιριές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αιματηρό επεισόδιο έχει λάβει τόπο στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, στο Λέντα του Δήμου Γόρτυνας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες.

Κρήτη: Οι πρώτες πληροφορίες για το επεισόδιο με δύο τραυματίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής φέρεται να έχουν μαχαιρωθεί ενώ περισσότερες λεπτομέρειες κάτω από τις συνθήκες του τραυματισμούς τους δεν έχουν γίνει γνωστές, με το νησί να σοκάρεται από μια προηγούμενη επίθεση σε οδοντίατρο.

Επίθεση με μαχαίρι στην Κρήτη

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους τραυματίες να μεταφέρονται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δύο ανδρών φέρει πιο σοβαρά τραύματα.

Σοκ στην Κρήτη: 37χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η είδηση της μεταφοράς ενός 37χρονου στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 48χρονη γυναίκα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου τη στιγμή, που έκανε ηλιοθεραπεία.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το cretalive.gr, πήρε προθεσμία για την απολογία του την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Απριλίου, ενώ μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος. Σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική καθώς ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για την σεξουαλική επίθεση, ενώ κατηγορείται επίσης για βαριά σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σεξουαλική επίθεση στην Κρήτη

Κρήτη: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος για την επίθεση στην 48χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 48χρονη έκανε μπάνιο μεσημέρι σε παραλία όταν ξαφνικά και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης. Εκείνη αντιστάθηκε, αυτός την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση. Κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα. Από το σοκ, τον τρόμο και τον φόβο η γυναίκα υπέστη σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share