Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Πυροβολισμοί με τραυματία σε κρίσιμη κατάσταση

Εικόνες... Φαρ Ουεστ μπροστά σε όλο τον κόσμο

25 Ιανουαρίου 2021 19:15
Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Πυροβολισμοί με τραυματία σε κρίσιμη κατάσταση
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικρατεί στην Πάτρα, με πυροβολισμούς να υπάρχουν στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και να μεταβεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κορίνθου στο ύψος της διασταύρωσης για Αγία Σοφία με τον τραυματισμένο άντρα να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με μια αντίστοιχη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη να εξιχνιάζεται.

Πυροβολισμοί στην Πάτρα

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει φτάσει στην περιοχή προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το περιστατικό. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ΕΛΑΣ να αναζητά δύο άντρες, οι οποίοι διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τους πυροβολισμούς - "Καπνός" έγιναν οι τραυματίες

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Από το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου έχει σημάνει συναγερμός στη Θεσσαλονίκη διότι "έπεσαν" πυροβολισμοί στην περιοχή του Ιπποκρατείου όπου και έσπευσαν αμέσως οι Αρχές στο σημείο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη όπου και έγιναν αναφορές ότι υπάρχουν δύο τραυματίες όμως όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές δεν τους βρήκαν.

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αρχικά υπήρξε κινητοποίηση στην Αστυνομία, στην περιοχή του Ιπποκρατείου, στη Θεσσαλονίκη για πυροβολισμούς. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν δύο ανθρώπους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Στη Θεσσαλονίκη έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο αλλά δεν βρήκαν τραυματίες όμως για την ακρίβεια, μέχρι και αυτή την ώρα, οι τραυματίες αγνοούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες αλλά και αίμα, γεγονός που πιστοποιεί ότι όντως έγινε η επίθεση και όντως υπάρχει τραυματισμός.

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thesstoday, ίσως πίσω από το περιστατικό, να κρύβονται οπαδικές διαφορές, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι δράστες, φορούσαν διακριτικά ομάδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share