Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος

Θλίψη για τον αστυνομικό!

25 Ιανουαρίου 2021 14:42
Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη από την τραγική απώλεια του Δημήτρη Κίτσιου, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του!

Η κοινή γνώμη του Πύργου και της Ηλείας, “πάγωσε” στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Κίτσου σε ηλικία 54 ετών, στον ύπνο του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Υπαστυνόμος Α’ του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, έχαιρε εκτίμησης όχι μόνο στις τάξεις των συναδέλφων του στην Αστυνομία, αλλά στην κοινωνία ευρύτερα. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα λεβέντικα, ο Δημήτρης Κίτσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Για την εντιμότητά του, για την ανοιχτή του καρδιά, για την ντομπροσύνη του.

Πέθανε στον ύπνο του ο Δημήτρης Κίτσος

Σύμφωνα με το ilialive.gr, σε νεαρή ηλικία παράλληλα με την καριέρα του στην Αστυνομία, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το δίκαιο, τον οδήγησε να γίνει διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Δημήτρη Κίτσου, θα τελεστεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι στις 3.30 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Κρεστένων…

Θρίλερ στην Εύβοια: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος

Θρίλερ στην Εύβοια με έναν δάσκαλο δημοτικού σχολείου να εντοπίζεται μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, σήμερα το πρωί. Επίσης, ένα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες από το λιμενικό στην παραλία Αλυκές της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, τον άνδρα εντόπισαν οι συγγενείς του οι οποίοι τον αναζητούσαν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δίπλα στον άνδρα - που φέρεται να είναι εκπαιδευτικός - υπήρχε ένα ματωμένο μαχαίρι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr στο ίδιο σημείο ήταν τοποθετημένη μια θηλιά.

Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Εύβοια

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Καρύστου που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share