Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Εύβοια: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος

Δίπλα του υπήρχε μια θηλιά! Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

25 Ιανουαρίου 2021 13:27
Θρίλερ στην Εύβοια: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Εύβοια με έναν δάσκαλο δημοτικού σχολείου να εντοπίζεται μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, σήμερα το πρωί. Επίσης, ένα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες από το λιμενικό στην παραλία Αλυκές της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, τον άνδρα εντόπισαν οι συγγενείς του οι οποίοι τον αναζητούσαν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δίπλα στον άνδρα - που φέρεται να είναι εκπαιδευτικός - υπήρχε ένα ματωμένο μαχαίρι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr στο ίδιο σημείο ήταν τοποθετημένη μια θηλιά.

Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Εύβοια

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Καρύστου που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Εύβοια: «Πάλεψε για χάρη μου» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό (Video)

Εύβοια: Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αμαρύνθου από τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανήμερα των Θεοφανείων. Ο νεαρός βούτηξε στα νερά για να πιάσει το σταυρό, σύμφωνα με το έθιμο, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική τετραπληγία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι μετά το χτύπημα ο 24χρονος ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του. Αρχικά ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει χέρια και πόδια. Λόγω, όμως, της σοβαρότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο αδερφός του 24χρονου του στέλνει μήνυμα ενθάρρυνσης λέγοντας: «Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξής μου και το καμάρι μου. Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω και εγώ για σένα τόσους μήνες. Είσαι η ζωή μου όλη. Είσαι τα πάντα μου. Σ' αγαπώ».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που χρειάζεται ο αδερφός μου αυτή τη στιγμή, είναι η από καρδιάς προσευχή όλων για να φανεί δυνατός στον σταυρό που του ανέθεσε ο Θεός και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share