Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς - Που βρέθηκαν και οι τραυματίες

Τέλος στη μυστήρια υπόθεση έδωσαν οι Αρχές

22 Ιανουαρίου 2021 09:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς - Που βρέθηκαν και οι τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με του πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το μεσημέρι όπου είχε αναφερθεί στις Αρχές ότι υπήρχαν δύο τραυματίες αλλά όταν έσπευσαν στο σημείο εκείνοι είχαν γίνει "καπνός".

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη είχε σημειωθεί ένα άγριο περιστατικό με ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματίες που είχαν εξαφανιστεί όμως οι αρχές τους ταυτοποιήσαν και τους βρήκαν όπως και τους δράστες.

Βρέθηκαν τα άτομα που είχαν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς.

Θεσσαλονίκη: Η εξιχνίαση της υπόθεσης

Ειδικότερα εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί, ελληνικής καταγωγής. Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχνα ότι πρόκειται για επεισόδιο που αφορούσε οπαδικές διαφορές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα.

Συλλέγοντας υλικό και μαρτυρίες κατάφεραν να εντοπίσουν αρχικά τους δύο τραυματίες σε ιδιωτική κλινική. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν για να καταθέσουν στην Ασφάλεια. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρέμειναν αμίλητοι.

Η έρευνα όμως δεν σταμάτησε και οι δυο νεαροί, φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν σχεδόν άμεσα από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας.

Βρέθηκαν οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στην περιοχή του Ιπποκρατείου - Δύο τραυματίες (Video)

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη κοντά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το thestoday.gr το συμβάν έλαβε χώρα στην συμβολή των οδών Καραμανλή με 28ης Οκτωβρίου.

Άγνωστοι φέρονται να πυροβόλησαν δύο άτομα εν ψυχρώ, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο διέφυγε πεζός, ενώ ο δεύτερος με όχημα.

Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες ενώ βρέθηκαν κάλυκες στην πρόσοψη γειτονικού καταστήματος. Μέσα σε κατάστημα κοντά στο σημείο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες αλλά και υπάλληλοι. Επίσης συναγερμός είχε σημάνει πριν λίγες ημέρες στην Νέα Σμύρνη, καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στην Πλατεία του Αγίου Σώστη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share