Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βίλα

Τον αναζητούσαν τρεις μέρες!

21 Ιανουαρίου 2021 09:00
Θρίλερ στην Κρήτη: 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βίλα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Κρήτη: Ένας 33χρονος Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε βίλα στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου στα Χανιά της Κρήτης, όπου εργαζόταν ως επιστάτης. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία της 54χρονης στην Κρήτη, η οποία είχε βρεθεί από τις Αρχές νεκρή μέσα στο σπίτι της λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου.

Ο άτυχος άνδρας αναζητούνταν τις τελευταίες τρεις ημέρες από το φιλικό του περιβάλλον, που δεν είχε καμία επαφή μαζί του. Τελικά, η αναζήτησή του, όπως ήταν λογικό, οδήγησε στην βίλα, όπου αστυνομία και πυροσβεστική, μετά από επιχείρηση με ειδικό αναβατόριο, εντοπίστηκε στη σοφίτα της κατοικίας.

Από τους αστυνομικούς που έχουν αποκλείσει το σπίτι, ερευνάται για στοιχεία που θα οδηγήσουν στα πως και στα γιατί του θανάτου του και το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Νεκρός 33χρονος μέσα σε βίλα στην Κρήτη

Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Από τους αστυνομικούς αναζητείται ο ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος διαμένει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Καναδά, ο οποίος και είχε προσλάβει τον 33χρονο Ρώσο.

Σοκ στην Κρήτη: Περπατούσαν και βρήκαν ξαφνικά στα πόδια τους ένα πτώμα

Σοκ στην Κρήτη: Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη όταν περιστατικοί έπειτα από περίπατο τους βρήκαν ένα πτώμα γυναίκας να βρίσκεται στο δρόμο της περιοχής. Επίσης στη Λάρισα εντοπίστηκε σε διάδρομο πολυκατοικίας μία 78χρονη να είναι νεκρή.

Συγκεκριμένα στη μέση του δρόμου στην Κρήτη εντόπισαν ορισμένοι περαστικοί ένα πτώμα γυναίκας με αποτέλεσμα να καλέσουν τις Αρχές.

Στην Κρήτη εντοπίστηκε ένα πτώμα.

Σοκ στην Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αναστάτωση προκλήθηκε εξαιτίας μίας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι όταν περαστικοί βρήκαν στη θέση «Βορίτσιο» στις Γούβες Χερσονήσου, μία γυναίκα να κείτεται νεκρή στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην άτυχη γυναίκα καθώς ήδη έχει αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, το επικρατέστερο σενάριο είναι η άτυχη γυναίκα να πέθανε από παθολογικά αίτια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share