Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 52χρονη σε διάβαση πεζών

Έχει τραυματιστεί ελαφρά

20 Ιανουαρίου 2021 10:07
Θρίλερ στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 52χρονη σε διάβαση πεζών

Χαλκίδα: Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκίδα όπου μία γυναίκα παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Επίσης πριν λίγες μέρες πάλι στη Χαλκίδα περαστικοί είχαν βρει ένα πτώμα γυναίκας στην παραλία την ώρα που περπατούσαν.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στη Χαλκίδα όταν την παρέσυρε στη διάβαση πεζών ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά τραύματα.

Μία γυναίκα φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αυτοκίνητο στην Χαλκίδα παρέσυρε μια 52χρονη πεζή το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, και μάλιστα σε διάβαση πεζών.

Σύμφωνα με το eviazoom,gr η 52χρονη γυναίκα την ώρα που περπατούσε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πάνω στη διάβαση των πεζών, έξω από το κτίριο που στεγάζεται το Εφετείο Εύβοιας, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που έστριψε ερχόμενο από τον παραλιακό δρόμο της Αγγελή Γοβιού.

Ο 53χρονος οδηγός, που συνελήφθη, σταμάτησε αμέσως και ζήτησε συγνώμη από την 52χρονη που ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα και την μετέφεραν περαστικοί στο πεζοδρόμιο, λέγοντας πως δεν την είδε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας και Άμεσης Δράσης, ενώ αργότερα ο ο 53χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας.Η 52χρονη, που τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ανείπωτος θρήνος στην Αρκαδία για τα δυο παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό, Τρίπολης – Αλωνίσταινας- Βυτίνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού.

Σύμφωνα με το flynews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και επέβαιναν ένας συνομήλικος του οδηγού και ένας 25χρονος, εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους περίπου 10 μέτρων.

Ανείπωτος θρήνος στην Αρκαδία για τα δυο παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο

Αμέσως, μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα τον οδηγό και τους δύο επιβαίνοντες.

Στην συνέχεια, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share