Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Συναγερμός για τον κορωνοϊό στον Σκλαβενίτη - Έκτακτη ανακοίνωση

Τι συνέβη;

19 Ιανουαρίου 2021 21:31
Συναγερμός για τον κορωνοϊό στον Σκλαβενίτη - Έκτακτη ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμό σήμανε για τον κορωνοϊό στο Σκλαβενίτη, με μια έκτακτη ανακοίνωση να πραγματοποιείται προ ημερών για σειρά εξετάσεων διάγνωσης του ιού.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιούνταν δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid–19 (rapid tests), στον χώρο στάθμευσης του Super Market Σκλαβενίτης, το Σάββατο 16/01/21 από τις 10:00 έως τις 14:00.

Σκλαβενίτης Σύρος κορωνοϊός

Σκλαβενίτης: Σημείο... συνάντησης για τεστ κορωνοϊού

«Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.

Τα δείγματα θα λαμβάνονται χωρίς να εξέλθουν από τα οχήματά τους οι εξεταζόμενοι. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται ο συγχρωτισμός», ανέφερε η ανακοίνωση, με το Σκλαβενίτη επίσης να γνωστοποιεί κάτι που αφορά τους πάντες.

Σκάει η «βόμβα» στον Σκλαβενίτη: Ετοιμάζεται η μεγάλη κίνηση για την αλυσίδα

Έτοιμη να… σκάσει είναι η «βόμβα» στον Σκλαβενίτη, αφού είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεγάλη κίνηση για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς η εταιρεία συζητά το ενδεχόμενο εξαγοράς της.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αξία», αναφέρεται ότι βρίσκεται «προ των πυλών το μεγάλο μπαμ στην αγορά», με την CVC Capital, αμερικανικών συμφερόντων να είναι η εταιρεία που έχει εκδηλώσει εντονότατο ενδιαφέρον.

Σκλαβενίτης εφημερίδα Αξία

Αυτή είναι η εταιρεία που θέλει να αφοράσει τον Σκλαβενίτη

Το αμερικανικό fund CVC Capital είναι ένα από τα μεγαλύτερα fund στον κόσμο Διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 80 δισ. δολαρίων και κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά ενός από τους ισχυρότερους ομίλους τροφίμων στην Ελλάδα σε επίπεδο σημάτων και ιστορίας, της Vivartia ενώ σήμερα αναμένεται να καταθέσει προσφορά και για την Εθνική Ασφαλιστική.

H Vivartia έχει κάτω από την ομπρέλα της αναγνωρίσιμα σήματα και εταιρείες όπως οι ΔΕΛΤΑ, Goody’s, Everest, Μπάμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Flocafe κ.α.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της προσφοράς, πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δεν περιλαμβάνει κάποιο κούρεμα για τα τραπεζικά δάνεια της Vivartia,που ανέρχονται σε 425 εκατ. ευρώ.

Το 2019 ο όμιλος τροφίμων πραγματοποίησε πωλήσεις 622 εκατ ευρώ από 606 εκατ, το 2018 και ebitda 68,7 εκατ. από 59,1 εκατ. ευρώ.

Η νέα πρόταση των Αμερικανών, οι οποίοι είναι και οι μόνοι, που ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν το 80% του ασφαλιστικού βραχίονα της ΕΤΕ, αναμένεται να κατατεθεί μετά και την ανάγνωση του επικαιροποιημένου business plan.

Η CVC Capital Partners με επικεφαλής τους Donald MacKenzie, Steve Koltes και Rolly Van Rappard είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας διαχειρίσεως κεφαλαίων (private equity) στον κόσμο.

Η CVC απέκτησε, νωρίτερα φέτος, σημαντικό μειοψηφικό μερίδιο στην Skroutz ενώ εξαγόρασε από την τουρκική D-Marin του ομίλου Dogus τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουνιών Κέρκυρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share