Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση των αγνοούμενων

Ευτυχώς

19 Ιανουαρίου 2021 13:13
Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση των αγνοούμενων

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Συναγερμός είχε σημάνει από το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου στη Μυτιλήνη όπου έγινε ένα ναυάγιο με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι και το Λιμενικό να βρίσκει έναν νεκρό.

Συγκεκριμένα αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του Λιμενικού για τους τρεις αγνοούμενους από το ναυάγιο που είχε γίνει το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου.

Αίσιο τέλος είχε το ναυάγιο στη Μυτιλήνη.

Ναυάγιο στη Μυτιλήνη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ζωντανοί σε ακτή στο Τάρτι της Γέρας στη νότια Λέσβο βρέθηκαν οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνταν από το Λιμενικό Σώμα.

Και αυτοί μαζί με τους άλλους 23 αλλοδαπούς διασωθέντες, που απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης από βραχώδη ακτή νοτιοδυτικά του κόλπου της Γέρας μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στην ακτή βρέθηκε άλλο ένα άτομο νεκρό πιθανά εξαιτίας του κρύου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Στο σύνολό τους οι παραπάνω έφθασαν στη Λέσβο από την απέναντι τουρκική ακτή, αργά την περασμένη νύχτα όταν και στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες παγετού.

Συναγερμός στη Λέσβο: Έρευνα για τρεις γυναίκες πρόσφυγες στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε στη Λέσβο όπου το Λιμενικό διεξάγει έρευνα για τρεις γυναίκες πρόσφυγες που αγνοούνται στη θάλασσα. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Μυτιλήνη το Λιμενικό έκανε έρευνα για να βρει δύο αγνοούμενους μετανάστες στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή της νοτιοανατολικής Λέσβου τρεις γυναίκες Αφρικανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες έπεσαν στη θάλασσα από τη βάρκα με την οποία περνούσαν στο νησί από τις απέναντι μικρασιατικές τουρκικές ακτές.

Ναυάγησε λέμβος με πρόσφυγες στη Λέσβο με τρεις να αγνοούνται.

Πόσοι βρίσκονταν στη βάρκα

Το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου στη θέση Κατσίνια στην είσοδο του κόλπου της Γέρας βρέθηκαν 24 συνολικά άτομα άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλοι Σομαλικής καταγωγής που είχαν έρθει στο νησί και οι οποίοι ανέφεραν το περιστατικό. Ακολούθησε και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των τριών γυναικών που φέρονται να αγνοούνται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share