Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Πάτρα: Στο "κόκκινο" η κατάσταση με τα κρούσματα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Βρέθηκαν θετικοί αρκετοί εργαζόμενοι

19 Ιανουαρίου 2021 12:55
Πάτρα: Στο
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Πάτρα: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι αρκετά κρίσιμη και ας φαίνεται ότι υπάρχει μία πτώση σε αυτά διότι καθημερινώς ανακοινώνονται όλο και περισσότερα. Επίσης ο υπουργός Μάκης Βορίδης ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ένα ακόμη lockdown.

Συγκεκριμένα συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα και γενικά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα διότι εμφανίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Βρέθηκαν και άλλα κρούσματα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Πάτρα: Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν εκεί

Ειδικότερα πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα, εντοπίστηκαν σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου το πρωί στην παθολογική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα κρούσματα εντοπίστηκαν κατά την διενέργεια των rapid test, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση σε εργαζόμενους αλλά και ασθενείς μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας εν μέσω κορονοϊού σε ότι αφορά την είσοδο επισκεπτών σε συνδυασμό με την διασπορά του ιού σε συνοδούς, ασθενείς κλινικών και προσωπικό, κάνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα βρέθηκαν και άλλα κρούσματα.

Τι ανέφερε η ανακοίνωση

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και αποκαλύπτονται τα εξής: “Στο επταόροφο κτίριο του Nοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών εν αντιθέσει με τα άλλα νοσοκομεία επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών. Την Παρασκευή στη Α παθολογική κλινική ένας συνοδός ειδοποίησε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό και κατά την ιχνηλάτηση μέχρι τώρα βρέθηκαν 4 ασθενείς θετικοί στον ίδιο και διπλανό θάλαμο.

Μάλιστα η μία ασθενής 44χρονη μεταφέρθηκε στη κλινική κορωνοϊού επιβαρύνθηκε η υγεία της διασωληνώθηκε και δεν τα κατάφερε έχασε τη ζωή της. Θετικοί στο κορωνοϊό βρέθηκαν και 4 συνοδοί ασθενών στους εν λόγω θαλάμους.

Επίσης ένας γιατρός θετικός στη κλινική και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Καλούμε τον Διοικητή της 6ης υπε που έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα να παρέμβει άμεσα. Δεν μπορεί να είναι το νοσοκομείο ξέφραγο αμπέλι ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό. Με επιστολή τους το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share