Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: 33χρονη ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές

Φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

19 Ιανουαρίου 2021 11:26
Άγριο έγκλημα: 33χρονη ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: Φρικτό θάνατο βρήκε μια 33χρονη γυναίκα, όταν ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγό της και εκείνος την μαχαίρωσε 10 φορές! Επίσης, δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της κτηνωδίας ενός 37χρονου, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη, την οποία αφού αποκεφάλισε στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της στην αυλή της μητέρας της!

Η Zhanna Sheplyankova, γνωστή δημοσιογράφος στη Ρωσία, ζήτησε από τον σύζυγό της, Alexey να χωρίσουν. Η Zhanna είχε εξομολογηθεί στους φίλους της πως ζούσε μια κόλαση καθώς τη ζήλευε και έλεγχε κάθε της κίνηση.

Το μοιραίο βράδυ, η Zhanna του ζήτησε να χωρίσουν μετά από ένα ακόμη καυγά. Τότε ο Alexey άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε πάνω από 10 φορές. Ο καυγάς τους αφορούσε άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας καθώς ο Alexey είχε βρει ένα μήνυμα στο κινητό της που έλεγε «μετά από τη δουλειά με πήγε στο δάσος».

33χρονη ζήτησε διαζύγιο και την μαχαίρωσε 10 φορές

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από το Νοέμβριο ωστόσο βρίσκονταν λόγω των παιδιών τους, δυο αγοριών 10 και 13 ετών. Μετά τη δολοφονία της Zhanna, ο Alexey πήρε τα δυο τους παιδιά και έφυγε.

Η Zhanna έπεφτε για χρόνια θύμα ξυλοδαρμού από τον Alexey ωστόσο δεν τον είχε καταγγείλει ποτέ στην αστυνομία. Ο 37χρονος συνελήφθη ενώ τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με συγγενείς τους.

Άγριο έγκλημα: 42χρονη μητέρα έσφαξε τα 3 παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (Video)

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Μελβούρνη, όπου μια μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αγγλία με ένα 31χρονο να «λιώνει» το κρανίο ενός μόλις 12 εβδομάδων μωρού!

Η Katie Perinovic, είχε μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Οι γείτονές της ανέφεραν πως εκείνη και ο σύζυγός της, Tomislav, ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει και τρία παιδιά.

Το τι συνέβη το πρωί της 15ης Ιανουαρίου δεν το γνωρίζει κανείς. Ο Tomislav, είχε πάει στη δουλειά, με την Katie να μένει μόνη με την 7χρονη Claire, την 5χρονη Anna και τον 3χρονο Matthew.

Ώρες αργότερα, ο σοκαρισμένος Tomislav ειδοποίησε την αστυνομία. Η Katie και τα 3 παιδιά τους ήταν νεκροί. Μάλιστα, ακόμη και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από την αγριότητα, καθώς η 48χρονη είχε σφάξει τα παιδιά της, πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό την απίστευτη δολοφονία ερευνώνται καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη στην συμπεριφορά της Katie για τη φρίκη που θα ακολουθούσε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share