Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Χωρίς σταματημό τα κορωνοπάρτι - Πλήρωσε ακριβά την γιορτή του

Δεν βάζουν μυαλό

17 Ιανουαρίου 2021 14:40
Κρήτη: Χωρίς σταματημό τα κορωνοπάρτι - Πλήρωσε ακριβά την γιορτή του

Κρήτη: Με την κατάσταση του κορωνοϊού να βρίσκεται στο "κόκκινο" στην Ελλάδα κάποιοι δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν κάνοντας ότι θέλουν βάζοντας σε κίνδυνο τους γύρω τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Επίσης σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αυξάνονται τα πρόστιμα της παραβίασης των μέτρων.

Συγκεκριμένα δεν φαίνεται να σταματούν τα κωρονοπάρτι στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε κίνδυνο οι ίδιοι οι πολίτες ώστε να νοσήσουν από τον ιό αλλά και να τους πιάνει στα πράσα η Αστυνομία πληρώνοντας μεγάλα πρόστιμα.

Χωρίς τέλος συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι στην Ελλάδα.

Κρήτη: Η γιορτή που του στοίχισε ακριβά

Ειδικότερα ένα μίνι πάρτι στο σπίτι του οργάνωσε ένας κάτοικος στο Ηράκλειο Κρήτης, χθες Σάββατο 16 Ιανουαρίου το βράδυ εν μέσω lockdown σύμφωνα με το flashnews.gr.

Κατόπιν ελέγχου της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι ήταν 5 άτομα (μαζί με τον ιδιοκτήτη) που δεν τήρησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άσκοπες μετακινήσεις, μάσκες κτλ).

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και τα ανάλογα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους. Δεν έλειψαν επίσης χτες τα πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις.

Επί συνόλου 2080 ελέγχων βεβαιώθηκαν 27 πρόστιμα για μάσκες στην Κρήτη (2 Χανιά, 3 Ρέθυμνο, 11 Ηράκλειο, 5 Λασίθι, 6 ΒΟΑΚ) και 64 για άσκοπες μετακινήσεις (19 Χανιά, 8 Ρέθυμνο, 30 Ηράκλειο, 2 Λασίθι, 5 ΒΟΑΚ). Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορvνοϊού.

Θεσσαλονίκη: Τους έκανε πάρτι και την παράτησαν να πληρώσει τα "σπασμένα"

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη όπου μία γυναίκα έκανε πάρτι στο σπίτι της με αποτέλεσμα να πληρώσει βαρύ το πρόστιμο. Επίσης δείτε αναλυτικά τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την παραβίαση των μέτρων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 31χρονης σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου το πρωί, η οποία κάλεσε κόσμο στο σπίτι της, παραβιάζοντας τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μία 31χρονη η οποία έκανε πάρτι στο σπίτι της.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Στο σπίτι της 31χρονης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είχαν μαζευτεί 11 άτομα, οι οποίοι, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή. Η οικοδέσποινα συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν γίνει 8 οι συλλήψεις και είχαν διαπιστωθεί 1.668 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Οι 8 συλλήψεις έγιναν για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων εκ των οποίων 5 από τις συλλήψεις αφορούν σε ιδιωτική συνάθροιση, στο Βόλο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share