Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Υπάρχει πιθανότητα να ήταν δολοφονία

17 Ιανουαρίου 2021 13:27
Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Θρίλερ στην Κρήτη: Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη όπου μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τις Αρχές να υποψιάζονται ότι ήταν δολοφονία εν ώρα ληστείας. Επίσης πάλι στην Κρήτη το Σάββατο 16 Ιανουαρίου περαστικοί περπατούσαν στο δρόμο και βρήκαν ξαφνικά ένα πτώμα.

Συγκεκριμένα το σπίτι της γυναίκας που ζούσε στα Χανιά όπου και βρέθηκε εκεί νεκρή είναι αποκλεισμένο από την αστυνομία για να γίνουν έρευνες.

Στη Κρήτη βρέθηκε νεκρή μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές των Χανίων καθώς λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σπίτι στα Μεσκλά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η γυναίκα που πιθανότατα είναι Βρετανίδα, εντοπίστηκε νεκρή από οικείο της πρόσωπο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η 50χρονη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και γι’αυτό το λόγο η υπόθεση εξετάζεται ως πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι φαίνεται να είναι αναστατωμένο. Επί τόπου βρέθηκε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άγριο έγκλημα: "Τυφλώθηκε" από τη ζήλια του και σκότωσε την σύντροφο του με σκαλιστήρι τζακιού

Άγριο έγκλημα: Ένα φριχτό περιστατικό έγινε όπου ένας άντρας ζήλευε αρκετά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί να κάνει το χειρότερο λάθος της ζωής του και να σκοτώσει την σύντροφο του. Επίσης ένας 26χρονος κρεοπώλης βίασε και σκότωσε μία 21χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του άνδρα ομολόγησε ότι βρισκόταν με κάποιον άλλον με αποτέλεσμα εκείνος να προβεί στο να την σκοτώσει με ένα σκαλιστήρι τζακιού.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας άντρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του με το σκαλιστήρι του τζακιού σε μια έκρηξη ζήλιας. Ο Daniel Barrett συνελήφθη για ανθρωποκτονία, μετά τον φόνο της Mary Susan Barrett στο σπίτι τους το Σάββατο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Citizen’s Voice».

Ο Barrett ομολόγησε τελικά την ενοχή του. Είπε πως ο καυγάς ξέφυγε, κατηγόρησε τη γυναίκα του για απιστία και εκείνη το παραδέχτηκε.

Η σύζυγος ομολόγησε πως «περνούσε χρόνο» με έναν άλλο άντρα και ο Barrett έχασε, όπως είπε, τον έλεγχο. Τη χτύπησε στο πρόσωπο και την έριξε κάτω. Και μετά την ξυλοκόπησε επανειλημμένως με το σκαλιστήρι του τζακιού.

Στο τέλος τη μαχαίρωσε κιόλας με ένα μαχαίρι αρκετές φορές, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η εφημερίδα. Ο 40χρονος έκρυψε κατόπιν το πτώμα στο υπόγειο και το κράτησε εκεί για δύο ολόκληρες μέρες, πριν αποφασίσει να παραδοθεί. Η αστυνομία βρήκε την τραγική γυναίκα με μια τρύπα στο κρανίο. Δίπλα της ήταν το σκαλιστήρι του τζακιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share