Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος που διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ

Ποια ήταν η διάγνωση από τους γιατρούς

16 Ιανουαρίου 2021 16:19
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος που διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ

Λαμία: Συναγερμός έχει σημάνει για την κατάσταση μίας γυναίκας που είναι έγκυος σε δίδυμα η οποία νοσηλεύετε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας. Επίσης μία γυναίκα δώρισε το νεφρό της σε ένα 2χρονο παιδάκι ώστε να του σώσει τη ζωή.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διότι βρέθηκε λιπόθυμη στην κατοικία της όπου και την έσπευσαν γρήγορα στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία γυναίκα.

Λαμία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αγωνία για 44χρονη γυναίκα σε δίδυμη κύηση, η οποία λιποθύμησε στο σπίτι της στο Βόλο σύμφωνα με το lamiareport. Το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου και άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ που μετέφερε τη 44χρονη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου.

Η διάγνωση ήταν εγκεφαλική αιμορραγία και επέβαλε την άμεση εισαγωγή της σε ΜΕΘ όμως δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στο Βόλο και αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως έχει σημειωθεί η ΜΕΘ Λαμίας κλήθηκε να εξυπηρετήσει περιστατικά από διάφορα μέρη, σε αυτό το διάστημα της πανδημίας, καθώς πολλές κοντινές πόλεις έχουν αναγκαστεί να μετατρέψουν τις Μονάδες τους σε ΜΕΘ covid.

Στη ΜΕΘ Λαμίας αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς που καταλαμβάνουν και τις οκτώ κλίνες που υπάρχουν. Δυστυχώς τα ατυχήματα και τα ατυχή περιστατικά σε συνανθρώπους μας δε σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού και το σύστημα υγείας και ειδικά οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξακολουθούν και δέχονται τρομερή πίεση.

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ ένας γιατρός του νοσοκομείου της Λαμίας - Νοσούν 6 μέλη της οικογενείας του

Κορωνοϊός: Συνεχίζει να χτυπά ο κορωνοϊός την Ελλάδα με αποτέλεσμα καθημερινώς να ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα αλλά και διασωληνωμένοι. Επίσης ο ΠΟΥ δίνει ένα χέρι βοηθείας στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου και προσφέρει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε αυτό.

Συγκεκριμένα στη Λαμία δίνει μεγάλη μάχη ο γιατρός της πρώτης γραμμής του νοσοκομείου της πόλης όπου και από ότι φαίνεται βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Στη ΜΕΘ βρίσκεται ένας γιατρός του νοσοκομείου της Λαμίας.

Κορωνοϊός: Η κατάσταση του γιατρού και της οικογένειας του

Ειδικότερα σημειώνεται ότι στην ίδια κλινική βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά της οικογένειας, που, επίσης διαγνώστηκαν, θετικοί στον Covid19.

Ο γιατρός είχε εκδηλώσει τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας στην τελευταία του βάρδια στην κλινική Covid στις 28 Δεκεμβρίου. Μετά από αλλεπάλληλες βάρδιες και εφημερίες, ο κορωνοϊός φαίνεται ότι τον βρήκε εξασθενημένο και του δημιούργησε επιπλοκές. Το βράδυ της Τρίτης, 5 Ιανουαρίου 2021, χρειάστηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

Επιπλέον, σύμφωνα με το LamiaReport, μαζί με τον γιατρό νόσησε και όλη του η οικογένεια, με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share