Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Οργισμένοι οι γονείς της κοπέλας - Σοκάρουν οι δηλώσεις του Νορβηγού

Η κίνηση που έκαναν οι γονείς της ανήλικης

16 Ιανουαρίου 2021 15:30
Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Οργισμένοι οι γονείς της κοπέλας - Σοκάρουν οι δηλώσεις του Νορβηγού
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την 17χρονη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη λίγες μέρες πριν ενώ βρέθηκε όπου οι γονείς της φαίνεται να μην έχουν πάρει καλά την κατάσταση. Επίσης δείτε που εντόπισαν οι Αρχές την 17χρονη αλλά και τον 38χρονο που ήταν μαζί της.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά από την εύρεση της 17χρονης κοπέλας οι γονείς της φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ήδη τις μηνύσεις προς τον 38χρονο.

Οργισμένοι οι γονείς της 17χρονης.

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Η επιθυμία της οικογένειας της κοπέλας

Ειδικότερα την επιθυμία της οικογένειας της 17χρονης να μην ξανακούσουν για ειδύλλιο μεταξύ της κόρης τους και του 38χρονου Σλοβάκου, που οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Ηρακλείου, μετέφερε ο συνήγορος που τους εκπροσωπεί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η οικογένεια κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής μήνυση καθώς “υπάρχει το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου”.

Αναλυτικά ο κ. Λαμπρινός τόνισε: “Το σημαντικότερο είναι ότι το παιδί βρέθηκε. Οι γονείς εκφράζουν δι’ εμου την ανακούφισή και τις ευχαριστίες τους. Ο γονείς έχουν κάνει από χθες μήνυση. Υπάρχει το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου.

Κατά τη γνώμη μας είναι αδύνατον να έχει συναινέσει το παιδί, διότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας για το οποίο λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Όταν είναι 38 ετών και θες να ζήσεις ρομάντζο, δεν το ζεις με ανήλικη και ειδικά με ανήλικη που παίρνει φάρμακα. Επομένως, επιθυμία της οικογένειας είναι να μην ξανακούσουν για ειδύλλιο, ρομάντζο κλπ”.

Οι γονείς της 17χρονης είναι οργισμένοι.

Τι υποστήριξε ο Νορβηγός

Σε βάρος του Σλοβάκου αλλά και του Νορβηγού στον οποίο ανήκει η έκταση με τα καταλύματα όπου εντοπίστηκε τελικά η 17χρονη ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με το άρθρο 324, υπό την μορφή δηλαδή της διευκόλυνσης της διαφυγής ανηλίκου. Παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστούν

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o Νορβηγός φέρεται να υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν είχε αντιληφθεί όλη αυτή την κινητοποίηση περί της εξαφάνισης της 17χρονης ενώ υποστηρίζει ακόμα ότι δεν είχε ιδέα ότι είναι ανήλικη.

Ο 38χρονος Σλοβάκος από την άλλη υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν την προέτρεψε να φύγει από το σπίτι της αλλά ισχυρίζεται ότι το κορίτσι πήγε και τον βρήκε με δική της πρωτοβουλία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share