Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Νέα σύλληψη για την εξαφάνιση της 17χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες παρότι που βρέθηκε

15 Ιανουαρίου 2021 15:56
Κρήτη: Νέα σύλληψη για την εξαφάνιση της 17χρονης

Κρήτη: Δεν σταματούν οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης από την Κρήτη και ας βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου μαζί με έναν αλλοδαπό μετά από αρκετές μέρες.

Συγκεκριμένα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης όπου και προχώρησε σε ακόμη μία σύλληψη εκτός από αυτή που είχε κάνει όταν την είχαν βρει μαζί με άλλο άτομο.

Συνελήφθη και άλλο άτομο για την εξαφάνιση της 17χρονης.

Κρήτη: Συνελήφθη και άλλο άτομο

Ειδικότερα στα χέρια της Aστυνομίας βρίσκεται ένας 46χρονος Νορβηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγια από το Ηράκλειο, η οποία εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Χουδέτσι, μαζί με έναν 38χρονο από τη Σλοβενία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στον 46χρονο φαίνεται να ανήκει ο χώρος που διέμεναν το τελευταίο διάστημα η ανήλικη με τον 38χρονο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νορβηγός δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, δεν εργάζεται και δηλώνει φυσιολάτρης.

Τόσο ο Νορβηγός, όσο και ο 38χρονος Σλοβενός, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση η ανήλικη, θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα.

Συνελήφθη και άλλο ένα άτομο στην Κρήτη.

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί φέρεται να έπιασαν στον ύπνο την 17χρονη και τον 38χρονο που δεν περίμεναν να εντοπιστούν.

Όταν οι Αρχές ενημέρωσαν την ανήλικη για την διαδικασία η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως έχει αισθήματα για τον 38χρονο και θέλει να παραμείνει κοντά του, σύμφωνα με το cretalive.gr. Οι Αρχές τότε της ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται λόγω της ηλικίας της και ότι πρέπει να επιστρέψει στην οικογένεια της, λέγοντας της ωστόσο πως όταν ενηλικιωθεί μπορεί η ίδια να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου κρατείται ο 38χρονος

Η 17χρονη παραμένει στο γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου και προκειμένου να δώσει κατάθεση ενώ ο 38χρονος κρατείται. Σε βάρος του μάλιστα σχηματίζεται δικογραφία για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share