Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Γονείς συνωστίζονται έξω από Δημοτικό σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους

Καλά πήγε αυτό!

15 Ιανουαρίου 2021 14:03
Πάτρα: Γονείς συνωστίζονται έξω από Δημοτικό σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων επέστρεψαν τη Δευτέρα στις αίθουσες, ωστόσο μαζί με τα παιδιά επέστρεψαν όπως ήταν αναμενόμενο και οι γονείς.

Μπορεί τα μέτρα εντός των σχολικών κτιρίων να είναι αυστηρά, ωστόσο στην Πάτρα οι γονείς συνωστίστηκαν έξω από Δημοτικό σχολείο την ώρα της λήξης του μαθήματος, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το Best News πρόκειται για το 6ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σολωμού και οι εικόνες είναι από την πίσω πόρτα, ενώ από την κεντρική είσοδο η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη σύμφωνα με το Πατρινό μέσο.

Οι γονείς, που αναμένουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλείνουν κάθε μεσημέρι το δρόμο, ενώ ίδια εικόνα επικρατεί και στα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία την ώρα που οι γονείς αναμένουν τα παιδιά τους να σχολάσουν για να τα παραλάβουν.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Πάτρα: Γονείς συνωστίζονται έξω από Δημοτικό σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους

Πάτρα: Γονείς συνωστίζονται έξω από Δημοτικό σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους

Πάτρα: Γιατρός έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ανέβασε αμέσως υψηλό πυρετό

Πάτρα: Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει ήδη για να αρχίσει και αντιστοίχως η ανοσία στον ιό. Επίσης αποκαλύφθηκε το ποσοστό των Ελλήνων που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα ένας γιατρός ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο μετά αφότου έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με τους γιατρούς να ανησυχούν.

Γιατρός στην Πάτρα έλαβε το εμβόλιο και ανέβασε υψηλό πυρετό.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύτηκε ένας γιατρός από την Ηλεία. Μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid19, ανέβασε υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο γιατρός, ο οποίος είναι περίπου 40 ετών, ανησύχησε όταν ανέβασε πυρετό που έφτανε μέχρι και 39. Έτσι, προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να τον παρακολουθήσουν οι συνάδελφοί του.

Για περίπου ένα 24ωρο, ο πυρετός του γιατρού παρέμενε υψηλός, κάτι που θεωρείται σπάνιο ως παρενέργεια του εμβολίου. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί μήπως είχε εκτεθεί στον Covid19. Παράλληλα, έλαβε αντιπυρετική αγωγή. Τελικά ο πυρετός υποχώρησε και ο γιατρός είναι πλέον απολύτως καλά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share