Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Γιατρός έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ανέβασε αμέσως υψηλό πυρετό

Δύσκολη η κατάσταση του

14 Ιανουαρίου 2021 21:26
Πάτρα: Γιατρός έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ανέβασε αμέσως υψηλό πυρετό

Πάτρα: Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει ήδη για να αρχίσει και αντιστοίχως η ανοσία στον ιό. Επίσης αποκαλύφθηκε το ποσοστό των Ελλήνων που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα ένας γιατρός ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο μετά αφότου έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με τους γιατρούς να ανησυχούν.

Γιατρός στην Πάτρα έλαβε το εμβόλιο και ανέβασε υψηλό πυρετό.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύτηκε ένας γιατρός από την Ηλεία. Μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid19, ανέβασε υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο γιατρός, ο οποίος είναι περίπου 40 ετών, ανησύχησε όταν ανέβασε πυρετό που έφτανε μέχρι και 39. Έτσι, προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να τον παρακολουθήσουν οι συνάδελφοί του.

Για περίπου ένα 24ωρο, ο πυρετός του γιατρού παρέμενε υψηλός, κάτι που θεωρείται σπάνιο ως παρενέργεια του εμβολίου. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί μήπως είχε εκτεθεί στον Covid19. Παράλληλα, έλαβε αντιπυρετική αγωγή. Τελικά ο πυρετός υποχώρησε και ο γιατρός είναι πλέον απολύτως καλά.

Πλαστικός χειρουργός πέθανε από κορωνοϊό – Πελάτισσα έβηξε πάνω του

Πλαστικός χειρουργός από το Μπέβερλι Χιλς προσβλήθηκε και πέθανε από κορωνοϊό τον οποίο κόλλησε σύμφωνα με πληροφορίες από πελάτισσά του η οποία δεν φορούσε μάσκα και έβηξε προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την TMZ και όπως μεταδίδει η «New York Post», ο 50χρονος Πέιμαν Σιμόνι φορούσε μάσκα ενώ έκανε ένεση στα χείλη της πελάτισσάς του, η οποία δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, σε εκείνη τη φάση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό, λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Πλαστικός χειρουργός πέθανε από κορωνοϊό – Πελάτισσα έβηξε πάνω του

Ο πλαστικός χειρουργός, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό σόου «The Doctors», ετέθη αρχικά σε καραντίνα και αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αφού παρουσίασε μια σειρά από συμπτώματα.

Ο ίδιος βρισκόταν σε τεχνητό κώμα όταν απεβίωσε από εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα δημοσιεύματα!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share