Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Κατέρρευσε γιατρός στο νοσοκομείο - Σε κρίσιμη κατάσταση η ζωή του

Στα ξαφνικά

14 Ιανουαρίου 2021 18:55
Βόλος: Κατέρρευσε γιατρός στο νοσοκομείο - Σε κρίσιμη κατάσταση η ζωή του

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η ζωή ενός γιατρού ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά στο νοσοκομείο την ώρα που εργαζόταν όπου έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Επίσης ένας γιατρός "έχασε" τη ζωή του λίγες μέρες μετά αφότου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα σε κρίσιμο σημείο φαίνεται να βρίσκεται η ζωή ενός 50χρονου γιατρού στο νοσοκομείο του Βόλου διότι κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν.

Κατέρρευσε ένας γιατρός στο Βόλο.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας 50χρονος γιατρός κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ φέρεται να έχει πάθει εγκεφαλικό.

Αμέσως, έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιατρό όλοι οι συνάδελφοι και το νοσηλευτικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newspaper, τις επόμενες ώρες, ο 50χρονος θα μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ή της Αττικής. Η κατάσταση της υγείας του γιατρού παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη και η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ ένας γιατρός του νοσοκομείου της Λαμίας - Νοσούν 6 μέλη της οικογενείας του

Κορωνοϊός: Συνεχίζει να χτυπά ο κορωνοϊός την Ελλάδα με αποτέλεσμα καθημερινώς να ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα αλλά και διασωληνωμένοι. Επίσης ο ΠΟΥ δίνει ένα χέρι βοηθείας στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου και προσφέρει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε αυτό.

Συγκεκριμένα στη Λαμία δίνει μεγάλη μάχη ο γιατρός της πρώτης γραμμής του νοσοκομείου της πόλης όπου και από ότι φαίνεται βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Στη ΜΕΘ βρίσκεται ένας γιατρός του νοσοκομείου της Λαμίας.

Κορωνοϊός: Η κατάσταση του γιατρού και της οικογένειας του

Ειδικότερα σημειώνεται ότι στην ίδια κλινική βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά της οικογένειας, που, επίσης διαγνώστηκαν, θετικοί στον Covid19.

Ο γιατρός είχε εκδηλώσει τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας στην τελευταία του βάρδια στην κλινική Covid στις 28 Δεκεμβρίου. Μετά από αλλεπάλληλες βάρδιες και εφημερίες, ο κορωνοϊός φαίνεται ότι τον βρήκε εξασθενημένο και του δημιούργησε επιπλοκές. Το βράδυ της Τρίτης, 5 Ιανουαρίου 2021, χρειάστηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

Επιπλέον, σύμφωνα με το LamiaReport, μαζί με τον γιατρό νόσησε και όλη του η οικογένεια, με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share