Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρε πάτα καλά; Έβγαλαν γραφεία στο προαύλιο Δημοτικού, μέσα Ιανουαρίου, για να κάνουν μάθημα!

Εντάξει ίσως είχαν γυμναστική τα παιδιά

12 Ιανουαρίου 2021 14:02
Ρε πάτα καλά; Έβγαλαν γραφεία στο προαύλιο Δημοτικού, μέσα Ιανουαρίου, για να κάνουν μάθημα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία να είναι γεγονός από την Δευτέρα, ωστόσο εκτός από τις αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη για τις συστάσεις προς τους γονείς να προμηθεύσουν τους μαθητές με κουβέρτες, εντύπωση προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό.

Αυτή τη φορά, στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό σχολείου του Αγίου Ανδριανού οι δάσκαλοι έβγαλαν τους μαθητές στο προαύλιο για μάθημα. Αυτό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συνέβη διότι η εν λόγω σχολική αίθουσα είναι 15 τ.μ.

Την ίδια στιγμή, τα παιδιά του συγκεκριμένου τμήματος είναι 15, ενώ αθροιστικά μαζί με την δασκάλα είναι 16 άτομα. «Έτσι λοιπόν αποφάσισαν για να μην υπάρξει συνωστισμός να κάνουν μάθημα έξω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται γιατί έχουμε Γενάρη. Από αύριο θα αρχίσει να έχει κρύο και ενδεχομένως και βροχή» εξηγεί το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, Α. Ντέμος, τόνισε σε παρέμβασή του ότι πρόκειται για χρόνιες ελλείψεις για τις οποίες δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη, παρά τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share