Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόλος: 64χρονος άνδρας έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του

Τον βρήκε συγγενής του

12 Ιανουαρίου 2021 13:30
Βόλος: 64χρονος άνδρας έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του

Βόλος: Μία τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού του το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου. Επίσης ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε όπου μία μητέρα έπεσε στο κενό γυμνή με το 5μηνών παιδί της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου στο Βόλο βρέθηκε νεκρός ένας 64χρονος άνδρας από ένα συγγενή του που πήγε να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν.

Στο Βόλο ένας άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από μία ταράτσα.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας 64χρονος άνδρας στη Ν. Ιωνία Βόλου, έδωσε τέλος στη ζωή του όταν πήδηξε από την ταράτσα τριώροφου σπιτιού και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ο 64χρονος εντοπίστηκε από τον αδελφό του που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο αδελφός του, ανησύχησε που δεν μπορούσε να τον βρει, πήγε στο σπίτι το πρωί και τον βρήκε πεσμένο στον ακάλυπτο που δεν φαινόταν από τον δρόμο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 64χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τραγωδία στην Ξάνθη: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Τραγωδία στην Ξάνθη: Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Άβατο, της Ξάνθης, όταν το πρωί του Σαββάτου επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα. Επίσης, ένας 62χρονος έκοψε τις φλέβες του πάνω στον τάφο της μητέρας του

Πρόκειται για έναν 86χρονο ο οποίος σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, γύρω στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου εξήλθε στην αυλή του σπιτιού του, έκατσε πάνω σε ένα τελάρο, έστρεψε την καραμπίνα του προς την καρδιά του και αυτοπυροβολήθηκε.

Αυτοκτόνησε άνδρας στην Ξάνθη

Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό στην αυλή η σύζυγός του, η οποία υπέστη σοκ στη θέα του άψυχου σώματος. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και διενεργεί προανάκριση αναζητώντας πληροφορίες γύρω από τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο στην αυτοκτονία. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share