Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Σου χρωστάμε μια αγκαλιά": Έκκληση του πατέρα της 17χρονης Μάγιας

Θρίλερ με την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας στη Κρήτη

12 Ιανουαρίου 2021 09:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να ζει η οικογένεια της 17χρονης Μάγιας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το κέντρο του Ηρακλείου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, 7 Ιανουαρίου.

Οι ώρες και οι ημέρες περνούν και η αγωνία των δικών της ανθρώπων, της οικογένειάς της και όχι μόνο, ολοένα και μεγαλώνουν. Ήδη στο Ηράκλειο έχουν τοποθετηθεί αφίσες της 17χρονης ενώ ο πατέρας της αλλά και άνθρωποι που την γνώριζαν συνεχίζουν τις εκκλήσεις μέσω social media σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

'Σου χρωστάμε μια αγκαλιά': Έκκληση του πατέρα της 17χρονης Μάγιας

Εξαφάνιση 17χρονης Μάγιας: Έκκληση του πατέρα μέσω Τwitter - "Σου χρωστάμε μια αγκαλιά"

Η κοπέλα, που εξαφανίστηκε από την "καρδιά" της πόλης δεν έχει δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησυχεί ιδιαιτέρως τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση της στις αρχές.

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως η φυγή της κόρης του πιθανότατα σχετίζεται με μια σχέση που είχε συνάψει τους τελευταίους μήνες με άνδρα, κατά πολύ όπως είπε, μεγαλύτερό της.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της έφηβης συνεχίζονται, ενώ υπενθυμίζεται ότι σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνισή της εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πατέρας της Μάγιας έχει ανοίξει λογαριασμό στο Twitter ως με όνομα maya's father και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το παιδί του να βοηθήσει στον εντοπισμό του:

Συγκινητική έκκληση των καθηγητών της: Μας χρωστά και της χρωστάμε μια σφιχτή αγκαλιά

Οι καθηγητές του σχολείου της 17χρονης "μιλούν" για τα ταλέντα και τις ευαισθησίες της κοπέλας η τύχη της οποίας αγνοείται από τις 7 Ιανουαρίου!

Την αγωνία τους προσθέτουν και οι καθηγητές του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, στο οποίο φοιτά η 17χρονη, με μια συγκινητική έκκληση: "Μάγια, γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες", γράφει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος καθηγητών αναφερόμενος στα ταλέντα και τις ευαισθησίες της κοπέλας στέλνοντάς της το μήνυμα πως "θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο."

'Σου χρωστάμε μια αγκαλιά': Έκκληση του πατέρα της 17χρονης Μάγιας

Ολόκληρο το κείμενο του συλλόγου καθηγητών του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου

"Η αγαπημένη μας μαθήτρια, Μάγια Παπαδοπούλου, έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 07/01/2021. Είναι 17 ετών με σκούρα μαλλιά κομμένα καρέ, έχει ύψος 1,65 και φοράει στρογγυλά γυαλιά μυωπίας. Τη μέρα που εξαφανίστηκε ήταν ντυμένη με κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες.

Η Μάγια είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και της αρέσει να ζωγραφίζει. Στα συρτάρια μας ήδη κάποιοι καθηγητές έχουμε σκίτσα της με τα πρόσωπά μας. Σκίτσα που μαρτυρούν το ταλέντο και την καλλιέργεια της Μάγιας. Σκίτσα που μαρτυρούν επίσης τη βαθιά ματιά της στο "εντός" του κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό και είναι φτιαγμένα με τρυφερότητα και λεπτότητα. Γραμμές μολυβιού πάνω σε χαρτί που φωνάζουν δυνατά λέξεις και συναισθήματα.

Όλοι οι συνάδελφοι στο 7ο Λύκειο Ηρακλείου θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο. Τι κι αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές, σύντομα θα ηχήσει το σχολικό κουδούνι! Μέχρι τότε, όλοι περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας το χαρακτηριστικό bonjour της Μάγιας μας! Και αργότερα, περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά και να μας εκπλήξει με τα έργα της. Δεν γίνεται να αφήσει τους υπόλοιπους καθηγητές χωρίς σκίτσα!

Θέλουμε να ξέρει πως αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της εφηβικής της καρδιάς, πως μοιραζόμαστε τις ελπίδες της για έναν κόσμο καλύτερο και άδολο, πως αντλούμε δύναμη από παιδιά σαν κι αυτήν και πως είμαστε δίπλα της να της κρατήσουμε το χέρι. Θέλουμε να ξέρει πως είμαστε και θα είμαστε πλάι της σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μα πιο πολύ θέλουμε να ξέρει πως μας χρωστά και της χρωστάμε ένα χαμόγελο από κοντά και μια σφιχτή αγκαλιά.

Μάγια, γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες.

Όποιος έχει δει τη Μάγια, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στο τηλέφωνο 6940990404 ή με την Αστυνομία."

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share