Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 22χρονη

Είχε πέσει από ύψος 8 μέτρων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

11 Ιανουαρίου 2021 16:48
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 22χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 22χρονη που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγη ώρα πριν την έλευση του νέου έτους έπεσε στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων όταν, άγνωστο γιατί, σκαρφάλωσε στην ταράτσα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Περίοικοι την είχαν ακούσει να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που την μετέφερε με κατάγματα σε νοσοκομείο της πόλης. Ύστερα από 10ήμερη νοσηλεία η 22χρονη, αλβανικής καταγωγής, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε, όπως επιβεβαίωσαν οι οικείοι της. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πέθανε 22χρονη στη Θεσσαλονίκη

Από την αστυνομία εξετάστηκε η εκδοχή η άτυχη κοπέλα να ανέβηκε στο σημείο για να φωτογραφηθεί. Την εκδοχή αυτή απορρίπτει η οικογένεια της 22χρονης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Νεκρή γυναίκα στην Τούμπα, έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, χτες βράδυ Παρασκευής 8 Ιανουαρίου, πέφτοντας από μπαλκόνι 2ου ορόφου.

Συγκεκριμένα περίπου στις 20:00 γυναίκα ηλικίας 55 χρόνων, έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε την ήδη νεκρή γυναίκα στο Νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 3ο όροφο

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 3,5 ετών στην Θεσσαλονίκη μετά από πτώση από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το κοριτσάκι βρέθηκε στο κενό. Άγνωστο πώς, σκαρφάλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού, χτύπησε στο σίδερο που απλώνουν οι νοικοκυρές τα πλυμένα ρούχα στον δεύτερο όροφο και κατέληξε στο έδαφος.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 3ο όροφο

Συνοδεία περιπολικού και δικυκλιστών της ΕΛΑΣ, Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο. Για τις συνθήκες πτώσης διεξάγεται έρευνα από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share