Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: 11χρονος έπεσε από 6 μέτρα

Σε κρίσιμη κατάσταση!

10 Ιανουαρίου 2021 13:48
Θρίλερ στα Χανιά: 11χρονος έπεσε από 6 μέτρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στα Χανιά: Ένα 11χρονο αγόρι το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε από μεγάλο ύψος (περίπου έξι μέτρων) στην Πύλη της Άμμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ενώ, τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη, φέρει πολλαπλά κατάγματα στο πίσω μέρος του σώματός του, αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

11χρονος έπεσε από 6 μέτρα στα Χανιά

Αναγκαία είχε κριθεί, από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων, η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου για νοσηλεία και εξετάσεις.

Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του. Επίσης ένα τροχαίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 72χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 73 ετών σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, το πρωί στα Χανιά της Κρήτης, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από ταράτσα εφτά ορόφων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Λειβάδια Χανίων και ο 73χρονος πέθανε πέφτοντας από ταράτσα 7 μέτρων, όπως αναφέρει το flashnews.gr. Στο σημείο εκλήθη άμεσα το ΕΚΑΒ που δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσε να διασώσει τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του. Η Ασφάλεια Χανίων διερευνά τις συνθήκες της υπόθεσης ενώ αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Νεκρός 72χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά

Τραγωδία στα Χανιά με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι, όπως αναφέρει το Cretapost.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και το γιατρό να διαπιστώνουν απλώς ότι ήταν νεκρός. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, εάν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία.

Ενώ άφαντος παραμένει ο δράστης του διπλού φονικού στα Χανιά.

Άνδρας στα Χανιά έπεσε από το μπαλκόνι του

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share