Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: Κρίσιμες ώρες για τον 24χρονο που έπεσε για τον Σταυρό - Το τάμα και η μοιραία μέρα

Τα σπαρακτικά λόγια του θείου του

9 Ιανουαρίου 2021 13:51
Εύβοια: Κρίσιμες ώρες για τον 24χρονο που έπεσε για τον Σταυρό - Το τάμα και η μοιραία μέρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εύβοια: «Ράγισε καρδιές», ο Κωνσταντίνος Δαμιανός, θείος του άτυχου Γιάννη που τραυματίστηκε σοβαρά την ημέρα των Θεοφανείων στην Αμάρυνθο, όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό.

Είχε κάνει τάμα προκειμένου να γίνει καλά ο αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια, δήλωσε ο κ. Δαμιανός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο 24χρονος χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και διεγνώσθη με τετραπληγία. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας τους.

Όπως είπε ο κ. Δαμιανός, «δεν βούτηξε για χαβαλέ», εξηγώντας πως είχε κάνει τάμα προκειμένου να γίνει καλά ο αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Ο θείος του άτυχου νέου απηύθυνε έκκληση σε όλους να προσευχηθούν για τον Γιάννη, αρνούμενος να αποδεχθεί το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Εύβοια: Αστυνομικοί έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο σε ψαρά και αυτός το έβαλε για δόλωμα στο καλάμι (Video)

Ένας ψαράς στην Εύβοια βρήκε τρόπο για να του φανεί χρήσιμο το πρόστιμο των 300 ευρώ που του έκοψαν αστυνομικοί επειδή ψάρευε με καλάμι.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο ψαράς την έκανε δόλωμα! Xωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά πήρε την κλήση και αφού την δόλωσε στο αγκίστρι του καλαμιού, το πέταξε στη θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι.

Όπως είπε και ο ίδιος στο eviazoom: «Μόλις δόλωσα 300 ευρώ κλήση για να δούμε τι θα βγάλουμε…». Επίσης, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, η καταγγελία που έγινε ότι η ΕΛ.ΑΣ έριξε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε άνθρωπο που γύριζε από αιμοδοσία.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share