Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε ο 32χρονος Γιώργος Γκέκας!

Θλίψη!

8 Ιανουαρίου 2021 14:54
Σκοτώθηκε ο 32χρονος Γιώργος Γκέκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη το απόγευμα στα Γρεβενά σε εργατικό δυστύχημα ο 32χρονος Γιώργος Γκέκας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανυψωτικό όχημα (Κλαρκ), του οποίου ήταν χειριστής ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα!

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία των Γρεβενών, αλλά και στη Σαμαρίνα όπου εργαζόταν στο Δασαρχείο τα προηγούμενα χρόνια ενώ επισκεπτόταν συχνά το χωριό όπου είχε αποκτήσει πολλούς φίλους.

Σκοτώθηκε ο 32χρονος Γιώργος Γκέκας!

Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στα Γρεβενά, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τραγικές φιγούρες τους γονείς του, τον αδελφό του, τη γιαγιά του, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 10.30 π.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών!

Πέθανε η Τιτίνα Δενέλλη

Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση που αφορά τον θάνατο της επιτυχημένης δημοσιογράφου και συγγραφέα Τιτίνας Δανέλλη.

Η Τιτίνα Δανέλλη εργάσθηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά περιοδικά και σε απογευματινές εφημερίδες στο ελεύθερο αλλά και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Για πολλά χρόνια εργαζόταν στον «Ριζοσπάστη» στο Πολιτιστικό Τμήμα της εφημερίδας. Είχε πλούσιο συγγραφικό έργο κυρίως στο Αστυνομικό μυθιστόρημα. Την ίδια θλίψη προκάλεσε και ο θάνατος του γνωστού δημοσιογράφου Θύμιου Πανανικολάου.

Λίγα λόγια για την ζωή της Τιτινας Δανέλλη

Η Τιτίνα Δανέλλη (Μαρία Χριστίνα) γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιταλική Φιλολογία στη Νάπολη και στη Ρώμη της Ιταλίας, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε τη σχολή Διερμηνέων. Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά περιοδικά (ΕΝΑ και ΚΑΙ, επί εποχής Παύλου Μπακογιάννη) και σε απογευματινές εφημερίδες στο ελεύθερο αλλά και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Επίσης έγραψε σενάρια για τηλεοπτικές σειρές και έκανε πολλές μεταγλωττίσεις από ξένες ταινίες. Από το 1985 εργαζόταν στην εφημερίδα "Ριζοσπάστης".

Πέθανε η Τιτίνα Δενέλλη

Πρώτο της έργο το μυθιστόρημα "Ο επιτυχημένος" (1971). Ακολούθησαν το μυθιστόρημα "Αντιπερισπασμός" (1973), οι νουβέλες "Αίθουσα αναμονής" (1974) και "Σερ Γκρέγκορι ή Καπετάν Γρηγόρης" (1986), το μυθιστόρημα "Ένα και Ένα κάνουν όσο θες" (σε συνεργασία με τον Μάνο Κοντολεων, 1981), το θεατρικό έργο "Έρως διατηρητέος έως... "(1996), και τα μυθιστορήματα "Ο θρήνος της Κλεοπάτρας" (2000), "Το παιχνίδι του δικαστή" (2002), "Εκ των πραγμάτων" (σε συνεργασία με τον Θανάση Μπαλοδήμα, 2003), "Η τέταρτη γυναίκα" (2004), και το κατασκοπευτικό μυθιστόρημα "Ο ταγματάρχης" (σε συνεργασία με τον Θανάση Παπαρήγα, 2007). Έχει τιμηθεί με το βραβείο ΥΠΠΟ για το θεατρικό έργο "Έρως διατηρητέος έως... "(1995).

Έλαβε μέρος, με διηγήματα της, και στους τέσσερις τόμους των "Ελληνικών εγκλημάτων" (2007, 2008, 2009 και 2011) ενώ συμμετείχε και στον συλλογικό τόμο "Η επιστροφή του αστυνόμου Μπέκα - Ο ήρωας του Γιάννη Μαρή σε νέες περιπέτειες" (2012).

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share