Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κρήτη: Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε σε 59χρονη την ημέρα των Θεοφανείων

Τι ανέφερε κατά την σύλληψη του

7 Ιανουαρίου 2021 21:37
Κρήτη: Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε σε 59χρονη την ημέρα των Θεοφανείων

Κρήτη: Οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα που επιτέθηκε σε μία 59χρονη την ημέρα των Θεοφανείων στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μία γυναίκα η οποία έκανε παράνομα συγκέντρωση στη Νέα Παραλία για την ρίψη του σταυρού.

Συγκεκριμένα η 59χρονη που δέχτηκε την επίθεση αναγνώρισε τον άνδρα που της επιτέθηκε και την τραυμάτισε ανήμερα τα Θεοφάνεια όπου και ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και υποστήριξε πως είχε πιει.

Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε σε μία 59χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στο Ηράκλειο αξιοποίησαν τις πληροφορίες που έδωσε το θύμα της επίθεσης και έφτασαν πολύ γρήγορα στα ίχνη του δράστη. Υπενθυμίζεται ότι η 59χρονη περπατούσε κοντά στο Φράγμα Αποσελέμη όταν δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να την παρασύρει σε απόμερο σημείο.

Εκείνος την έριξε στο έδαφος, ενώ αντιστεκόταν σθεναρά και καλούσε σε βοήθεια. Θορυβημένος από τις κραυγές της γυναίκας, που πέφτοντας έσπασε και τον καρπό της, τράπηκε σε φυγή.

Τώρα πια έχει ομολογήσει ότι είναι εκείνος που επιτέθηκε στην 59χρονη χαστουκίζοντας την. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος, σημειώνει το cretalive και μάλιστα φέρεται να ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Θρίλερ στον Βόλο: Γυναίκα συνελήφθη για την εξαφάνιση της κόρης της

Θρίλερ στο Βόλο: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Βόλο όπου μία γυναίκα συνελήφθη διότι κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της. Επίσης στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας συνελήφθη διότι οι Αρχές εντόπισαν δύο αποθήκες όπου είχε κρύψει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της διότι όταν έγινε το συμβάν αυτό δεν το ανέφερε η ίδια με αποτέλεσμα να μην γίνουν έρευνες για να την βρουν.

Μία μητέρα συνελήφθη διότι κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της.

Θρίλερ στο Βόλο: Το χρονικό της εξαφάνισης

Ειδικότερα μια 34χρονη Βουλγάρα συνελήφθη νωρίς χθες το μεσημέρι Σάββατο 2 Ιανουαρίου, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, διότι δεν ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνιση της κόρης της, ηλικίας 11 χρονών.

Το ανήλικο κορίτσι ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στις 16.00 το απόγευμα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η μητέρα της δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές για την αναζήτηση του παιδιού της. Το Α.Τ. Αλμυρού, ενημερώθηκε χθες στις 12:00 το μεσημέρι και άμεσα με την συνδρομή του Π.Κ. Δρυμώνα έγιναν έρευνες στην περιοχή.

Ευτυχώς, το κοριτσάκι βρέθηκε λίγο αργότερα, μέσα σε αυλή ακατοίκητου σπιτιού καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά αρχικά στο Κ.Υ. Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ η μητέρα συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι συχνά εγκαταλείπει το σπίτι του και έχει και άλλες φορές εξαφανιστεί και το ψάχνουν οι αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share