Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας "βούτηξε" στο κενό από τον 5ο όροφο

Στο νοσοκομείο του Ρίο έγινε το περιστατικό

6 Ιανουαρίου 2021 17:41
Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας

Τραγωδία στη Πάτρα: Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πάτρα όπου ένας άνδρας "βούτηξε" στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου στο Ρίο. Επίσης πριν λίγες μέρες έχασε τη μάχη που έδινε η 8χρονη Ειρήνη που έπασχε από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο σημειώθηκε μία μεγάλη τραγωδία όπου ένας 53χρονος έπεσε από τον 5ο όροφο.

Ένας άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο στο νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο επικράτησε πανικός και έσπευσε και η Αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ασθενή της καρδιολογικής, 53 ετών, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στην είσοδο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, ο άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 53χρονος που έπασχε από στεφανιαία νόσο, χρησιμοποίησε την βοηθητική σκάλα, ανέβηκε στον 5ο και στη συνέχεια έκανε από παράθυρο την μοιραία “βουτιά”.

Σπαραγμός στη Κρήτη: Πέθανε ξαφνικά φοιτήτρια! Μυστήριο

Σπαραγμός και μυστήριο στην Κρήτη από τον ξαφνικό χαμό φοιτήτριας! Ποια η αιτία του θανάτου της;

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, με το οποίο εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο χαμό της φοιτήτριας του, Λουλούδας Κουρτίδου.

Πέθανε ξαφνικά φοιτήτρια

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη των μελών του για τον αδόκητο θάνατο της φοιτήτριάς του Λουλούδας Κουρτίδου και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

Θα θυμόμαστε πάντα τη Λουλούδα για την αξιοσύνη και την ευγένεια του χαρακτήρα της, για τη γεμάτη ζωντάνια παρουσία της στο Τμήμα και για την αγάπη της για τις σπουδές της».

Πάτρα: Παιδί τραυματίστηκε από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Πάτρα: Με το νέο έτος να έχει εισέλθει ακόμη φαίνεται να συνεχίζονται οι άσχημες καταστάσεις με τα τροχαίο με το πιο πρόσφατο να είναι στην Πάτρα, ενώ το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ένα ζευγάρι είχε σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο με την γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο όπου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου μεταξύ δύο αυτοκινήτων όπου και τραυματίστηκε ένα παιδί.

Στη Πάτρα έγινε ένα σοβαρό τροχαίο που έγινε τοι μεσημέρι του Σαββάτου.

Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, όλοι ευτυχώς ελαφρά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο τραυματίες σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα ανήλικο παιδί. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share