Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 13χρονη από την Πελασγία Φθιώτιδας

Μπορείτε να βοηθήσετε;

5 Ιανουαρίου 2021 21:36
Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 13χρονη από την Πελασγία Φθιώτιδας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στην Πελασγία Φθιώτιδας, καθώς εξαφανίστηκε η 13χρονη Ζωή Καρακώστα, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να κάνει έκκληση για βοήθεια στην αναζήτησή της, τη στιγμή που ένα συνομήλικο κορίτσι είναι επίσης εξαφανισμένο.

Εξαφάνιση στην Πελασγία Φθιώτιδας: Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού»

«Στις 27/12/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Πελασγία Φθιώτιδας, η Ζωή Καρακώστα, 13 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Ζωή Καρακώστα έχει ύψος 1.40 μ., με αδύνατη σωματοδομή, έχει καστανά μακριά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Έχει ελιά αριστερά από τα χείλη της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Εξαφανίστηκε η 13χρονη Ζωή Καρακώστα

Ανατροπή σοκ στην εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί: Εκεί βρίσκεται ζωντανή η κοπέλα!

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου από το Κορωπί.

Η υπόθεση με γυναικείο πτώμα σε βαλίτσα που εν τέλει αποδείχθηκε ότι ανήκε σε μια 38χρονη Κινέζα, είχε θορυβήσει την οικογένεια της 19χρονης, αφού υπήρχαν φόβοι ότι ίσως το γυναικείο άψυχο σώμα να ανήκε στην Άρτεμις, κάτι που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αναστάσιος Ντούγκας επισημαίνει στο protothema.gr ότι υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ότι η 19χρονη κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άντρες και εικάζει ότι από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τον κόσμο να είναι ευαισθητοποιημένος απέναντι στο θέμα, δεν αποκλείει την περίπτωση οι άντρες αυτοί να της έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Εξαφάνιση κοπέλας Κορωπί

"Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι κρατείται από δύο άντρες παρά τη θελησή της. Μάλιστα,την έχουν δει στο Βόλο και στην Αθήνα, είναι ακριβώς η ίδια μαρτυρία. Μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, εικάζω ότι μπορεί να έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 19χρονης , μπορεί να της έχουν κόψει τα μαλλιά, μπορεί να της έχουν βάλει περούκα , δεν γνωρίζω. Οι έρευνες συνεχίζονται και η έκκλησή μας είναι ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και ανώνυμα" λέει ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Η οικογένειά της, τις προηγούμενες μέρες έζησε εφιαλτικές στιγμές μέχρι να εξακριβωθεί ότι το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα στα Βίλια ανήκει σε άλλο πρόσωπο. Οι ελπίδες τους ότι το παιδί τους θα ξαναγυρίσει σπίτι του έχουν μεγαλώσει και πάλι και η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό έστω και ανώνυμα να πάρει ένα τηλέφωνο στις αρχές και να το καταθέσει ή να το δηλώσει. Ο δικηγόρος , σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές ελέγχουν οποιαδήποτε μαρτυρία φτάσει, διεξοδικά και ελπίζουν ότι σύντομα θα λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης.

Το χρονικό

Η Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ξεκίνησε με τους πιο αίσιους οιωνούς για την οικογένεια Βασίλη. Μια ζεστή και ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα ήταν ό,τι έπρεπε για την ψυχολογία των μελών της, αφού εκείνο το μεσημέρι η 19χρονη Άρτεμις θα περνούσε από συνέντευξη πρόσληψης σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών και ειδών σπιτιού στην περιοχή του Κορωπίου. Η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό με τα έξοδα διαβίωσής της, προσπαθούσε να βρει δουλειά και να θέσει νέες βάσεις στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της το καλοκαίρι.

Ανατροπή σοκ στην εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί

Ούτε έδειχνε να τη βασανίζει κάτι,ούτε παραπονιόταν ποτέ για τίποτα.Ενα κορίτσι εσωστρεφές, ρομαντικό και ευαίσθητο, πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο και πιστή ακόλουθος των ορθόδοξων αρχών της οικογένειας και μέλος του κατηχητικού της τοπικής ενορίας. Ποτέ δεν προκάλεσε προβλήματα στους γονείς και τον αδελφό της, ποτέ δεν είχε τα συνήθη εφηβικά ξεσπάσματα, αλλά και σπάνια ανοιγόταν για όσα τυχόν την απασχολούσαν.

Ενα ήσυχο κορίτσι, πολύ δεμένο με την οικογένειά του, η τέλεια κόρη και αδελφή. Εκείνη την Παρασκευή , η όμορφη μελαχρινή κοπέλα φόρεσε το μαύρο της παντελόνι, το γαλάζιο της πουκάμισο με τις λευκές ρίγες και τα άνετα αθλητικά της παπούτσια. Μαζί της πήρε τα γυαλιά οράσεως με τον ασημί σκελετό και 40 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης. Άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Και δεν επέστρεψε ποτέ.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share