Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Θρήνος...

5 Ιανουαρίου 2021 17:24
Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενός δίκυκλου το μεσημέρι της Τρίτης (05/01) ο 15χρονος οδηγός του, μετά από σύγκρουση με ΙΧ στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σερρών -Σκουτάρεως.

Ο άτυχος 15χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός της γυναίκας οδηγού του ΙΧ, ενώ τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη μεταξύ δύο αυτοκινήτων όπου στοίχισε τη ζωή σε 7 παιδιά.

Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία στη Λάρισα: 19χρονη "έχασε" τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Τραγωδία στη Λάρισα: Δυστυχώς το 2021 δεν μπήκε καλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα. Επίσης στην Κύπρο λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου "έχασε" τη ζωή του ένας 35χρονος στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα αρκετές ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου πραγματοποιήθηκε ένα φρικτό τροχαίο στη Λάρισα όπου μία 19χρονη κοπέλα "έχασε" τη ζωή της ενώ ο 21χρονος φίλος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη Λάρισα μία 19χρονη

Τραγωδία στη Λάρισα: Το χρονικό του ατυχήματος

Ειδικότερα λίγο πριν τις 06.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο θόρυβος από την πρόσκρουση ενός επιβατικού αυτοκινήτου σε φράχτη στάθμευσης καταστήματος κατάφερε να "σκίσει" τη σιωπή. Το επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς τη Λάρισα, στο 5 χλμ. της επαρχιακής οδού, βγήκε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο φράκτη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η επιχείρηση διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ και τραυματίστηκε και μια 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share