Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 3ο όροφο

Τραγικές εξελίξεις

4 Ιανουαρίου 2021 12:10
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 3ο όροφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 3,5 ετών στην Θεσσαλονίκη μετά από πτώση από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το κοριτσάκι βρέθηκε στο κενό. Άγνωστο πώς, σκαρφάλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού, χτύπησε στο σίδερο που απλώνουν οι νοικοκυρές τα πλυμένα ρούχα στον δεύτερο όροφο και κατέληξε στο έδαφος.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 3ο όροφο

Συνοδεία περιπολικού και δικυκλιστών της ΕΛΑΣ, Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο. Για τις συνθήκες πτώσης διεξάγεται έρευνα από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Θεσσαλονίκη: Τους έκανε πάρτι και την παράτησαν να πληρώσει τα "σπασμένα"

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη όπου μία γυναίκα έκανε πάρτι στο σπίτι της με αποτέλεσμα να πληρώσει βαρύ το πρόστιμο. Επίσης δείτε αναλυτικά τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την παραβίαση των μέτρων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 31χρονης σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου το πρωί, η οποία κάλεσε κόσμο στο σπίτι της, παραβιάζοντας τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μία 31χρονη η οποία έκανε πάρτι στο σπίτι της.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Στο σπίτι της 31χρονης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είχαν μαζευτεί 11 άτομα, οι οποίοι, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή. Η οικοδέσποινα συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν γίνει 8 οι συλλήψεις και είχαν διαπιστωθεί 1.668 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Οι 8 συλλήψεις έγιναν για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων εκ των οποίων 5 από τις συλλήψεις αφορούν σε ιδιωτική συνάθροιση, στο Βόλο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share