Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 25χρονη από την Δράμα που είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα!

Η εικόνα της δεν προδιαθέτει κανέναν για το επάγγελμα της

4 Ιανουαρίου 2021 08:13
Η 25χρονη από την Δράμα που είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νεαρή Ντανιέλα είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, που έχει επιλέξει να κάνει ένα επάγγελμα που καμιά άλλη κοπέλα στην ηλικία της δεν έχει επιλέξει και σίγουρα, βλέποντας την κανείς δε φαντάζεται ότι κάνει την εν λόγω δουλειά.

Η 25χρονη είναι οδηγός νταλίκας και μάλιστα η νεότερη στην Ελλάδα, κάνοντας τον κόσμο να μένει άφωνος με την επιλογή της. Παρά το μικρό της ηλικίας της, μέσω της δουλειάς της έχει κάνει άπειρα ταξίδια και έχει επισκεφθεί αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ένα μια από τις συχνότερες διαδρομές που ακολουθεί, είναι αυτή της Ελλάδας-Ιταλίας.

Η 25χρονη από την Δράμα που είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα!

Μάλιστα, το Ελλάδα-Ιταλία το κάνει τέσσερις φορές τον μήνα, εξάγοντας τοπικά προϊόντα έξω και εισάγοντας ιταλικά προϊόντα εδώ. Ξεκινώντας με καράβι από την Πάτρα, το κάθε της ταξίδι διαρκεί πέντε με έξι ημέρες. Η ίδια όμως, ξεκίνησε να ασχολείται με τα αυτοκίνητα με διαφορετικό τρόπο.

Στην αρχή της καριέρας της, η Ντανιέλα με καταγωγή από την Δράμα, δούλευε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, όμως μιας και δεν της άρεσε το ότι ήταν σε κλειστό χώρο, αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας οδηγός, συνδυάζοντας την δουλειά με τα ταξίδια. Μάλιστα, είχε πάρει από νωρίς την απόφαση να ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα, για αυτό και επέλεξε να πάει σε επαγγελματικό λύκειο και στη συνέχεια να τελειώσει τις σπουδές της στην Γερμανία, ως μηχανικός αυτοκινήτων.

Η 25χρονη από την Δράμα που είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα!

Και αν και στην Ελλάδα είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας, η ίδια αναφέρει ότι στο εξωτερικό έχει δει συναδέλφισσες της που μοιάζουν μικρές.

Όσο για το πως πήρε η οικογένεια της την επιλογή αυτού του επαγγέλματος, όπως λέει η ίδια ήταν μια είδηση που ξάφνιασε τους δικούς της, όμως λόγω του χαρακτήρα της, της ειχαν από την αρχή εμπιστοσύνη.

Τέλος, αναφέρει ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα σταματούσε αυτήν την δουλειά θα ήταν σε περίπτωση που έκανε την δική της οικογένεια, αφού για την ίδια, η οικογένεια σημαίνει πλήρη αφοσίωση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share