Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Τους έκανε πάρτι και την παράτησαν να πληρώσει τα "σπασμένα"

Απίστευτο περιστατικό

3 Ιανουαρίου 2021 16:40
Θεσσαλονίκη: Τους έκανε πάρτι και την παράτησαν να πληρώσει τα
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη όπου μία γυναίκα έκανε πάρτι στο σπίτι της με αποτέλεσμα να πληρώσει βαρύ το πρόστιμο. Επίσης δείτε αναλυτικά τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την παραβίαση των μέτρων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 31χρονης σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου το πρωί, η οποία κάλεσε κόσμο στο σπίτι της, παραβιάζοντας τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μία 31χρονη η οποία έκανε πάρτι στο σπίτι της.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Στο σπίτι της 31χρονης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είχαν μαζευτεί 11 άτομα, οι οποίοι, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή. Η οικοδέσποινα συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν γίνει 8 οι συλλήψεις και είχαν διαπιστωθεί 1.668 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Οι 8 συλλήψεις έγιναν για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων εκ των οποίων 5 από τις συλλήψεις αφορούν σε ιδιωτική συνάθροιση, στο Βόλο.

Κρήτη: Η μουσική ήταν αυτό που τους μαρτύρησε - Δεν είχαν που να κρυφτούν

Κρήτη: Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα και τα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του να βρίσκονται σε ισχύ αρκετοί είναι αυτοί που φαίνεται να μην τους νοιάζει με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τα πάρτι και ειδικά τις ημέρες των εορτών. Επίσης στη Φθιώτιδα κάποιοι φαίνεται πως πλήρωσαν ακριβά τον καφέ που ήπιαν.

Συγκεκριμένα στη Κρήτη σε καταυλισμό των Ρομά πραγματοποιήθηκε ξαφνικός έλεγχος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όπου και διαπιστώθηκε μεγάλος συνωστισμός διότι γινόταν ένα πάρτι με τα πρόστιμα να πέφτουν "βροχή"

Στη Κρήτη οι αστυνομικοί έκαναν αιφνίδιο έλεγχο για τα μέτρα προστασίας.

Κρήτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ξαφνικό έλεγχο στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό έκαναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν στη διαπασών μουσική και έτσι έκριναν σκόπιμο να κάνουν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια αυτού, διαπίστωσαν ότι στον καταυλισμό γινόταν γλέντι με περισσότερα άτομα από το επιτρεπτό όριο και έτσι ο διοργανωτής θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Το ίδιο πρόστιμο θα κληθεί όμως να πληρώσει και ένας Χανιώτης ο οποίος στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, διοργάνωσε ρεβεγιόν τις μεσημεριανές ώρες όμως οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από ότι επιτρεπόταν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share