Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βγήκε από το όχημα του και ξυλοκόπησε πεζό

Τι συνέβη;

2 Ιανουαρίου 2021 16:27
Άγριο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βγήκε από το όχημα του και ξυλοκόπησε πεζό

Άγριο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο και παράλληλα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ένας άνδρας εξήλθε από το όχημα του και ξυλοκόπησε έναν πεζό. Επίσης πριν λίγες μέρες πάλι στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του όπου και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού το μεσημέρι στην Ξηροκρήνη, όπου εμπλέκονται δύο άνδρες με τον έναν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Άνδρας ξυλοκόπησε άγρια έναν πεζό μέσα στη μέση του δρόμου.

Άγριο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα άτομο ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, γρονθοκόπησε έναν άντρα ηλικίας περίπου 50 ετών με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο κάτω στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αφού έπεσε ο άντρας τον κλώτσησε με δύναμη, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δευτερόλεπτα πριν ο οδηγός του οχήματος λογομάχησε με τον άντρα που ήταν πεζός καθώς παραλίγο να τον πατούσε με το αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος παρέμεινε για περίπου ενάμιση λεπτό αναίσθητος και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αυτόπτες μάρτυρες κράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας το αυτοκίνητο του δράστη και έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Άγριο έγκλημα: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου

Άγριο έγκλημα: Ένα τρομακτικό γεγονός πήρε μέρος στο Περθ της Αυστραλίας διότι ένας ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου όπου είχε ξυλοκοπηθεί. Επίσης ένα ανατριχιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσες.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Συγκεκριμένα ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια των δολοφόνων του όταν εκείνοι τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Το περιστατικό συνέβη στο Περθ της Αυστραλίας με τις Αρχές να βρίσκουν τη σορό του ηλικιωμένου τα ξημερώματα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Queens.

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Αυστραλία όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για «έναν άνδρας κοντά στα 50 του, εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο σταθμό του Queens. Δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο». Λίγα λεπτά αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση και η υπηρεσία Σιδηροδρόμων, τονίζοντας: «Τα δρομολόγια από το Armdale έως το Thornile ακυρώθηκαν λόγω ενός γεγονότος».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ ως κίνητρο της άγριας δολοφονίας φαίνεται πως ήταν η ληστεία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share