Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Χωρίς τέλος τα κορωνοπάρτι - Αμέτρητες οι καταγγελίες

Συνεχίζονται οι έρευνες

2 Ιανουαρίου 2021 14:45
Θεσσαλονίκη: Χωρίς τέλος τα κορωνοπάρτι - Αμέτρητες οι καταγγελίες

Θεσσαλονίκη: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό συνεχίζεται να είναι τραγική στην Ελλάδα διότι συνεχώς ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα, ενώ παράλληλα με το νέο έτος συνεχίζονται να γίνονται καταγγελίες για κορωνοπάρτι. Επίσης οι έλεγχοι που έγιναν την Πρωτοχρονιά από την ΕΛ.ΑΣ ήταν αρκετοί όπου και δόθηκαν αρκετά πρόστιμα αλλά έγιναν και συλλήψεις.

Συγκεκριμένα από ότι φαίνεται στη Θεσσαλονίκη τα κορωνοπάρτι δεν σταματούν με την αστυνομία να δέχεται αλλεπάλληλες καταγγελίες ότι γίνονται αρκετά, με το τελευταίο περιστατικό να γίνεται σε σπίτι ενός 18χρονου.

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι όπου και γίνονται αρκετές συλλήψεις.

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία για το κορωνοπάρτι του 18χρονου

Ειδικότερα στη σύλληψη ενός 18χρονου προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του νεαρού μετά από καταγγελία και διαπίστωσαν πως ο 18χρονος είχε διοργανώσει πάρτι στο σπίτι όπου διέμενε, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

Στον 18χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης. Στα εννέα άτομα που εντοπίστηκαν στο σπίτι επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στο καθένα.

Χαλκιδική: «Μπούκαρε» σε… κορωνοπάρτι η Αστυνομία - Μαζικά τα πρόστιμα

Οι προειδοποιήσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φαίνεται πως δεν έγιναν για τις εντυπώσεις, αφού η Αστυνομία… μπούκαρε σε κορωνοπάρτι στην Χαλκιδική, όπου συμμετείχαν εννέα ανήλικοι, δίνοντας μαζικά πρόστιμα.

Χαλκιδική: Το χρονικό του… κορωνοπάρτι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα halkidikinews.gr, οι νεαροί νοίκιασαν διαμέρισμα στη Βουρβουρού, που είναι τουριστικό θέρετρο, για να μην γίνουν αντιληπτοί και να μην ενοχλήσουν τους γονείς τους. Το πάρτι εξελισσόταν, όπως ήθελαν, με ποτά και δυνατή μουσική, μέχρι που έγινε αντιληπτό από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, έκαναν πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και επέβαλαν και στους εννέα ανήλικους, πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα

Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας βίλες και διαμερίσματα που νοικιάζονται μέσω Airbnb, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιχειρούν να διοργανώσουν μυστικά ρεβεγιόν για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και πάρτι για την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Παράλληλα, γίνονται συνεχείς έλεγχοι στα social media για τυχόν προσκλήσεις σε πάρτι με γνωστούς τραγουδιστές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share