Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λαμία: Kάτοικος ανέβασε πανό «δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες»

Απίστευτο περιστατικό!

2 Ιανουαρίου 2021 13:11
Λαμία: Kάτοικος ανέβασε πανό «δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαμία: Με τον δικό του τρόπο αποφάσισε ένας Λαμιώτης στην Νότια πλευρά της πόλης να την πει στους γείτονες, προκειμένου να μην προχωρήσουν σε καταγγελίες. Τις προηγούμενες ημέρες και με αφορμή τα ρεβεγιόν για την έλευση του νέου έτους, είχε τονιστεί από την αστυνομία πως αν γινόταν κάποια καταγγελία, θα μπορούσαν να μπουν ακόμα και σε σπίτια.

Τις πιθανότητες πραγματοποίησης ενός τέτοιου σκηνικού προσπάθησε να μειώσει ένας τύπος που μένει στη νότια πλευρά της Λαμίας, με τον δικό του τρόπο. Τι έκανε; Έφτιαξε ένα πανό, το οποίο κρέμασε στο μπαλκόνι του.

Αυτό λοιπόν είχε μία κλειδαρότρυπα με απαγορευτικό και στο πάνω μέρος του έγραφε: «Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες». Και επειδή ήταν και στο κλίμα των ημερών, από κάτω έγραψε: «Καλές γιορτές». Ωστόσο σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση του θανάτου του Νίκου Σπανού.

Κάτοικος Λαμίας ανέβασε πανό που έγραφε: 'Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες'

Λαμία: "Μαύρη" Πρωτοχρονιά για κοσμηματοπώλη που συνελήφθη

Λαμία: Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου πρόκειται για δύο κοσμηματοπώλες με τις Αρχές να προχωρούν σε έρευνες για πιθανό οργανωμένο έγκλημα. Επίσης πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου όπου και έγιναν οκτώ συλλήψεις.

Συγκεκριμένα την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι αστυνομικοί συνέλαβαν γνωστό κοσμηματοπώλη όπου και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε σύλληψη δύο κοσμηματοπωλών στη Λαμία.

Λαμία: Η σύλληψη ενός ακόμη κοσμηματοπώλη αλλά και η αιτία σύλληψης του

Νωρίτερα είχε συλληφθεί στο κέντρο της πόλης, ένας ακόμη κοσμηματοπώλης, ο οποίος είναι από την Αθήνα και ήρθε στη Λαμία για να παραλάβει τα κλοπιμαία από τον συνάδελφό του.

Μάλιστα ο Αθηναίος κοσμηματοπώλης επέστρεφε από περιοδεία που είχε κάνει σε Γιάννενα, Τρίκαλα και άλλες πόλεις. Η αστυνομία ακόμη δεν έχει δημοσιοποιήσει κάτι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του κοσμηματοπώλη από τα Γιάννενα βρήκαν πολλά κοσμήματα, ακόμα και χρυσές λίρες.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι πως δρούσαν οι φερόμενοι κλεπταποδόχοι και εάν υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε τα κλεμμένα χρυσαφικά. Τις επόμενες ώρες αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share