Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ι.Χ. συγκρούστηκε με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι οδηγοί

1 Ιανουαρίου 2021 18:39
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ι.Χ. συγκρούστηκε με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Λίγες ώρες μετά την έναρξη του νέου έτους συνέβη ένα τρομακτικό τροχαίο στο Αγρίνιο όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής. Επίσης στη Λάρισα σημειώθηκε μία μεγάλη τραγωδία όπου μία 19χρονη "έχασε" τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε μία σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ επιβατικού με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, στον κόμβο του νοσοκομείου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ανάμεσα σε δύο οχήματα.

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Η κατάσταση των οδηγών

Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Ι.Χ. φέρεται να προσέκρουσε στο ασθενοφόρο, τη στιγμή που το δεύτερο όχημα, εξέρχονταν από το νοσοκομείο με προορισμό το Αγρίνιο.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του Ι.Χ., τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ξηλώθηκε φωτεινός σηματοδότης. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγονταν με δυσκολία ενώ η διέλευση χρειάζεται πλέον μεγάλη προσοχή, εξαιτίας της ζημιάς στην σηματοδότηση.

Ανάμεσα σε δύο οχήματα πραγματοποιήθηκε ένα τροχαίο στο Αγρίνιο.

Μυστήριο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: I.X. έπεσε πάνω σε κολώνα - "Καπνός" ο οδηγός

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ένα μυστήριο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε μία κολώνα με τον ίδιο να εξαφανίζεται όταν έφτασαν οι Αρχές. Επίσης σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα στη δυτική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ένα μυστήριο τροχαίο σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και λίγο πριν τις 06:00 στα Σφαγεία και συγκεκριμένα επί της οδού 26ης Οκτωβρίου κοντά στην πύλη του λιμανιού.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα μυστήριο τροχαίο όπου ο οδηγός έχει εξαφανιστεί.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έφυγε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε φανάρι. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν εκεί δεν βρήκαν κανέναν στο σημείο, καθώς ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το όχημα και είχε εξαφανιστεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το περιστατικό μήπως το όχημα ήταν κλεμμένο και επίσης ψάχνει ακόμη τον οδηγό διότι ακόμη αγνοείται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share