Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφυγε από την ζωή ο 29χρονος Γιάννης Βαστάγος

Καταραμένο 2020

1 Ιανουαρίου 2021 13:29
Έφυγε από την ζωή ο 29χρονος Γιάννης Βαστάγος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπνοή του 2020 έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 29χρονος αστυνομικός Γιαννης Βασταγος ο οποίος είχε τραυματισθεί βαριά σε τροχαίο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2020 και έδωσε άνισο αγώνα ζωής επί 12 μήνες. Την ίδια ώρα θλίψη προκαλεί και ο θάνατος 35χρονου πατέρα σε τροχαίο.

“Το 2020 μας καλωσόρισε με μια δυσάρεστη είδηση…αυτή του σοβαρού τροχαίου που είχες….

12 μήνες παλευες για να ζήσεις δίνοντας ελπίδα και χαρά στους γύρω σου..

και σήμερα λίγο πριν μας αποχαιρετήσει, το 2020 σφραγίζει το τέλος του με την είδηση του χαμού σου….

Έφυγε από την ζωή ο 29χρονος Γιάννης Βαστάγος

Καλό παράδεισο να εχεις Γιάννη μου!” έγραψαν φίλοι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε άλλο μήνυμα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης κα πρώην αστυνομικός δ/ντης Παναγιώτης Βαλεσης γραφεί: «- Πως να μην κλαψει η ψυχη για το φευγιο σου ρε Γιαννη? - Με τι λογια να σε αποχαιρετησω και πως να αντικρισω το πατερα και τη μανα σου?- Ποσο πονο, ποση αδικια... Ποσα γιατι????»

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο είχε γίνει την Τετάρτη 01-01-20 στις 8 το πρωί. Ο 29χρονος επέβαινε στο αυτοκίνητο του κινούμενος προς την πόλη της Μυτιλήνης. Πιθανά λόγω μεγάλης ταχύτητας στο ύψος του πύργου Γιανέλλη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε από το δρόμο, έπεσε αρχικά σε κολώνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια ανατράπηκε για να καταλήξει σε δένδρο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου στη συλλυπητήρια ανακοίνωση επισημαίνει ότι «ο Υπαρχιφύλακας ΒΑΣΤΑΓΟΣ Ιωάννης ήταν γνωστός σε όλους μας, για το ήθος του , την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την καλοσύνη του και την προσήλωση στο καθήκον, μετά από άνιση μάχη που έδινε από την 01/01/2020 συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος που είχε υποστεί στη Μυτιλήνη.Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου.

Καλό παράδεισο φίλε Γιάννη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share