Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Φρίκη από βιασμό 16χρονης στην Ρόδο: Την έβαλαν με το ζόρι σε ΙΧ και την παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένη καλύβα!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

31 Δεκεμβρίου 2020 11:53
Φρίκη από βιασμό 16χρονης στην Ρόδο: Την έβαλαν με το ζόρι σε ΙΧ και την παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένη καλύβα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα υπόθεση καταγγελίας βιασμού 16χρονης μαθήτριας από νεαρούς απασχολεί εδώ και λίγα 24ωρα το νησί της Ρόδου. Σήμερα δυο κατηγορούμενοι ηλικίας 16 και 15 ετών θα βρεθούν ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθούν. Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται ακόμη δυο άτομα ηλικίας 17 και 21 ετών, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης την 29η Δεκεμβρίου.

Η μαθήτρια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ παρουσία παιδοψυχολόγου ανέφερε ότι το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου συναντήθηκε με τέσσερα άτομα προκειμένου να πάνε στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου, ένα μέρος όπου συχνάζουν οι νέοι του χωριού. Μπήκε παρά τις αντιρρήσεις της σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα άγνωστο για αυτή πρόσωπο. Στο αυτοκίνητο κάθισε στο πίσω κάθισμα και ο ένας από τους νεαρούς τη χάιδευε στο πόδι. Φτάνοντας στο πάρκινγκ που υπάρχει στην περιοχή Φάτνη ο ένας την οδήγησε παρά τη θέλησή της σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα.

Φρίκη από βιασμό 16χρονης στην Ρόδο

Μάλιστα όπως την τραβούσε στην καλύβα προσπάθησε να τηλεφωνήσει, αλλά της άρπαξε το κινητό και το πέταξε. Εκεί με τη βία της έβγαλε το παντελόνι και τη βίασε. Οι άλλοι τρεις παρακολουθούσαν από το παράθυρο. Ο ήχος αυτοκινήτου και κάποιες ομιλίες ανάγκασαν, σύμφωνα με την κοπέλα, τον 16χρονο να σταματήσει και αμέσως η κοπέλα έτρεξε με όσες δυνάμεις είχε. Στο δρόμο συνάντησε έναν ξαδελφό της με έναν φίλο του οι οποίοι την πήγαν στο σπίτι της.

Το ίδιο βράδυ λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα η μητέρα της μαθήτριας δέχτηκε μήνυμα στο κινητό της από έναν συμμαθητή της κόρης της, στο οποίο, ο νεαρός, της ζητούσε να συναντηθούν για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Κατά τη συνάντησή τους ο συμμαθητής της ανήλικης έδειξε στη μητέρα της μηνύματα σύμφωνα με τα οποία η κόρη της βιάστηκε από έναν συμμαθητή της. Η μητέρα προσέφυγε στην Αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εις βάρος των τριών ατόμων και ενός αγνώστου.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και οδήγησε τους δυο από τους τέσσερις νεαρούς στην Ασφάλεια. Η εισαγγελέας Ρόδου, ενώπιον της οποίας παρουσιάστηκαν οι δυο ανήλικοι. άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος των δύο για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, οι οποίοι επίσης καταγγέλθηκαν, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης της προθεσμίας του αυτοφώρου αλλά σε βάρος τους αναμένεται να κινηθεί αντίστοιχα η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γιος γνωστού επιχειρηματία του νησιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε μήνυση εις βάρος των τεσσάρων ατόμων υπάρχουν απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι της οικογένειας.

Πάντως ο 16χρονος καταγγελλόμενος για βιασμό έχει υποστηρίξει ότι γνώρισε από το περασμένο καλοκαίρι την 16χρονη ενώ δεν τη βίασε αλλά συνευρέθηκε μαζί της με τη συναίνεσή της. Τα πάντα αρνήθηκε και ο 15χρονος που έχει συλληφθεί.

 

Ροή ειδήσεων

Share