Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: «Μπούκαρε» σε… κορωνοπάρτι η Αστυνομία - Μαζικά τα πρόστιμα

Άμεση η δράση των Αρχών

31 Δεκεμβρίου 2020 07:43
Χαλκιδική: «Μπούκαρε» σε… κορωνοπάρτι η Αστυνομία - Μαζικά τα πρόστιμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι προειδοποιήσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φαίνεται πως δεν έγιναν για τις εντυπώσεις, αφού η Αστυνομία… μπούκαρε σε κορωνοπάρτι στην Χαλκιδική, όπου συμμετείχαν εννέα ανήλικοι, δίνοντας μαζικά πρόστιμα.

Χαλκιδική: Το χρονικό του… κορωνοπάρτι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα halkidikinews.gr, οι νεαροί νοίκιασαν διαμέρισμα στη Βουρβουρού, που είναι τουριστικό θέρετρο, για να μην γίνουν αντιληπτοί και να μην ενοχλήσουν τους γονείς τους. Το πάρτι εξελισσόταν, όπως ήθελαν, με ποτά και δυνατή μουσική, μέχρι που έγινε αντιληπτό από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, έκαναν πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και επέβαλαν και στους εννέα ανήλικους, πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα

Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας βίλες και διαμερίσματα που νοικιάζονται μέσω Airbnb, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιχειρούν να διοργανώσουν μυστικά ρεβεγιόν για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και πάρτι για την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Παράλληλα, γίνονται συνεχείς έλεγχοι στα social media για τυχόν προσκλήσεις σε πάρτι με γνωστούς τραγουδιστές.

Μαγνησία - Κορωνοϊός: Ανήλικοι έκαναν πάρτι γενεθλίων σε προαύλιο σχολείου

Επτά ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά από καταγγελία, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου στο 1ο ΕΠΑΛ στο Φυτόκο στη Μαγνησία.

Οι νεαροί συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου κάνοντας πάρτι γενεθλίων παρά το lockdown που έχουμε λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με το magnesianews.gr έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και όταν πήγε το περιπολικό στο χώρο, εντόπισαν αρκετά άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και συνέλαβαν τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια 17 ετών για παραβίαση μέτρων. Σε βάρος των παιδιών επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα 300 €.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share