Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη Ρόδο: Ανήλικος μαχαίρωσε την μικρή του αδερφή

Αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών από τον πατέρα

30 Δεκεμβρίου 2020 11:36
Σοκ στη Ρόδο: Ανήλικος μαχαίρωσε την μικρή του αδερφή

Σοκ στη Ρόδο: Ένα τρομακτικό περιστατικό πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο όπου ένα ανήλικο αγόρι μαχαίρωσε την μικρότερη αδελφή του με αποτέλεσμα να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο. Επίσης πριν λίγες μέρες μία ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Κρήτη όπου ένας πατέρας μαχαίρωσε τον γιό του.

Συγκεκριμένα στη Ρόδο έγινε ένα τρομακτικό περιστατικό όπου ένα 12χρονο αγόρι μαχαίρωσε την 11χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Ρόδου να αφαιρέσει από τον 45χρονο αλλοδαπό πατέρα την επιμέλεια των δύο παιδιών.

Σοκ στη Ρόδο: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που έγινε αυτό το περιστατικό ήταν διότι τα παιδιά ήταν για αρκετή ώρα μόνα τους στο σπίτι με αποτέλεσμα το αγόρι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να μαχαιρώσει στο πόδι την αδελφή του χωρίς λόγο.

Ειδικότερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί επιδεικνύει αδικαιολόγητη οργή και το παρακολουθεί παιδοψυχολόγος ενώ η αδελφή του νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων. Επίσης ο πατέρας έχει αναθέσει σε δικηγόρο την προσβολή της διάταξης του εισαγγελέα με την οποία του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Άγριο έγκλημα: 37χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του γιατί τον απάτησε η γυναίκα του

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα: Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι 31χρονη μητέρα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και τον 10χρονο ανιψιό της.

Συγκεκριμένα, όταν η 31χρονη επέστρεψε στο σπίτι τους εξομολογήθηκε στον 37χρονο ότι είχε κάνει έρωτα με συνάδελφό της και ότι ήθελε να χωρίσουν.

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη το ζευγάρι πήγε για μια βόλτα με τον 37χρονο να λέει κάποια στιγμή στη σύζυγό του ότι ήθελε να πάει βόλτα τα παιδιά, τον 6χρονο Άσκαρ και την μόλις 18 μηνών Αγιάνα.

Ο Καλίκοφ πήγε με το αυτοκίνητό σε ένα χωριό περίπου 120χλμ. από το σπίτι του και εκεί σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε ο ίδιος.

«Η γυναίκα μου με απάτησε. Μου το είπε σήμερα. Μου είπε ότι αγαπάει έναν άλλο άνδρα και ότι είχαν σεξ σε πάρτι της εταιρείας τους. Αντίο, θα πάρω και τα παιδιά μαζί μου» έγραψε σε μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του.

Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του και της ανακοίνωσε ότι τα παιδιά τους επρόκειτο να πεθάνουν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος των τριών προήλθε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share