Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Ρόδο: Έφηβος βίασε συνομήλικη του μπροστά στους φίλους του

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του

30 Δεκεμβρίου 2020 11:08
Φρίκη στη Ρόδο: Έφηβος βίασε συνομήλικη του μπροστά στους φίλους του

Φρίκη στη Ρόδο: Ένα απίστευτο και φρικτό γεγονός αποκαλύφθηκε στη Ρόδο όπου ένας έφηβος βίασε μία συνομήλικη του μπροστά στους φίλους του. Επίσης μία δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε αρκετές φορές έναν μαθητή της.

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού εις βάρος ενός 15χρονου αγοριού, για βιασμό συνομήλικης του και εις βάρος των τριών φίλων του ηλικίας 15, 15 και 17 ετών, για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Φρίκη στη Ρόδο: Η καταγγελία από τη μητέρα

Ειδικότερα σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης κοπέλας, οδηγήθηκε σε απόμερο σημείο της Φάτνης της Σαλάκου και εκεί συνευρέθηκε ερωτικά δια της βίας με τον 15χρονο, παρουσία των υπολοίπων που δεν έκαναν τίποτε για να την βοηθήσουν. Η ανήλικη, δεν έχει ακόμα καταθέσει, καθώς απαιτείται η παρουσία παιδοψυχιάτρου.

Ο καταγγελλόμενος για βιασμό, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι είχε σχέση συναισθηματική μαζί της το τελευταίο έτος, ενώ οι υπόλοιποι δεν ήταν μαζί τους αλλά σε άλλο σημείο και άκουγαν μουσική.

Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα διατείνεται ότι την 28η Δεκεμβρίου 2020 λίγο πριν τα μεσάνυχτα δέχτηκε μήνυμα από συμμαθητή της κόρης της που της ζήτησε την επόμενη μέρα το πρωί επειγόντως να την ενημερώσει για κάτι το σοβαρό.

Την επόμενη ημέρα το πρωί πράγματι συναντήθηκε μαζί του και εκείνος της έδειξε μηνύματα της κόρης της στο κινητό του τηλέφωνο σύμφωνα με τα οποία οι 4 ανήλικοι την επιβίβασαν σε όχημα χωρίς τη θέλησή της την οδήγησαν στο πάρκινγκ της Φάτνης και εκεί ο ένας την υποχρέωσε δια της βίας σε σεξουαλική πράξη.

Η ίδια φέρεται να επιχείρησε να μιλήσει με συγγενείς της και ο δράστης φέρεται να πέταξε το κινητό της τηλέφωνο για να μην το πράξει.

Φρίκη για 35χρονη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της από 5 άνδρες και βιάστηκε και στο αστυνομικό τμήμα

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Shahjahanpur και σύμφωνα με τους Times Of India έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων. Επίσης, κτηνωδία με θύμα ένα 5χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε, όπου άγνωστοι δράστες το βίασαν και στη συνέχεια το σκότωσαν δια λιθοβολισμού.

Μια 35χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να μην κινδυνεύσει περαιτέρω, εμφανίστηκε στις 30 Νοεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Shahjahanpur για να καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες.

Η γυναίκα περπατούσε στο δρόμο, όταν ένα όχημα σταμάτησε δίπλα της. Οι πέντε άνδρες την άρπαξαν και αφού την οδήγησαν σε ένα κοντινό χωράφι, την βίασαν ομαδικά.

Σε κακή κατάσταση, η γυναίκα πήγε αμέσως στο τμήμα και εκεί έζησε ένα νέο εφιάλτη, καθώς την βίασε ένας αστυνομικός!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share