Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι του ταμπουρωμένου Ρομά

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη

28 Δεκεμβρίου 2020 17:59
Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι του ταμπουρωμένου Ρομά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγία Βαρβάρα: Άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλλαν το απόγευμα στο σπίτι του Ρομά στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος ταμπουρώθηκε σε αυτό λίγο μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ρομά πυροβόλησε από τη βεράντα του σπιτιού του άγνωστης ταυτότητας άτομο, πιθανότατα Ρομά, που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και έπειτα ταμπουρώθηκε σε σπίτι.

Το θύμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. O δράστης είναι 40 ετών και είναι "γνωστός" στην αστυνομία. Όσον αφορά τον τραυματία συνοδηγό του οχήματος, έχει οδηγηθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι ένας Ρομά και ένας αλλοδαπός. Πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή. Μάλιστα λίγο πριν τις 15:30 έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ. Ακόμη στην περιοχή βρέθηκε τόσο εισαγγελέας όσο και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση στο Περιστέρι: Ελεύθεροι με όρους ο γιος εφοπλιστή και ο άλλος κατηγορούμενος

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την επίθεση, που έγινε στο Περιστέρι, με τον γιο εφοπλιστή και τον έτερο κατηγορούμενο να μένουν ελεύθεροι με όρους από τον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενους γιος εφοπλιστή, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι… αγάπης, αλλά και ο συγκατηγορούμενος του στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην επίθεση, υπογραμμίζοντας πως δεν γνωρίζουν το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν την κατάθεση του πρώην πυγμάχου, ο οποίος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο τους τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του. Μάλιστα, ο γιος του εφοπλιστή φέρεται να εξήγησε ότι βρέθηκε στη μάντρα στο Περιστέρι, γιατί ήθελε να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επιπλέον, στον γιο του εφοπλιστή ορίστηκε εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ ο συγκατηγορούμενος του πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share